DİENNİ MOBİLYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

DİENNİ MOBİLYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

DİENNİ MOBİLYA SAN. TİC. LTD. Hakkında

YONPAŞ ORMAN ÜRÜNLERİ A.Ş.Temelleri 1972 yılında baba Metin Derinel’in öncülüğünde atılan YONPAŞ ORMAN ÜRÜNLERİ A.Ş. orman ürünleri, kereste pazarında faaliyet göstermeye başlamış, 1995 yılı sonrasında, plaka sektörüne adımını atmış, alanında uzman personelleriyle birlikte sektörün liderleri arasına katılmıştır. 48 yılı aşan yolculuğunda, sektöründe değişimlere uyum sağlayarak, sadece TÜRKİYE’de değil komşu ülkelerde de başarılı gruplarından biri haline gelmiştir. Tüm faaliyetlerinde uluslararası standartlara uyum ve sürekli gelişim amacını gözeten YONPAŞ ORMAN ÜRÜNLERİ A.Ş. ülkesinde yakaladığı hedefi; bölgesinde yakalama amacına adım adım ilerleyen, sektöründe: GÜÇ, KALİTE, HİZMET ve GÜVENİLİRLİĞİNİ ispatlamış uluslararası bir oyuncudur.YONPAŞ ORMAN ÜRÜNLERİ A.Ş. (Kayseri’de bulunan 2, İstanbul 1, Ankara 1, Adana 1, Kıbrıs 1, Gürcistan 1 olmak üzere toplam 7 şubesiyle) orman ürünleri sektöründeki faaliyetlerine toplam kapalı yurt içi ve yurt dışında 82000 m²’yi aşan depolama alanlarıyla müşterilerine satış ve pazarlama hizmeti vermeye devam etmektedir.Yonpaş Orman Ürünleri ailesi olarak, geliştirdiğimiz stratejiler doğrultusunda yaptığımız doğru ve kararlı hamleler ile ulusal ve uluslararası platformlarda da başarılarımıza bir yenisini eklemeye; sektörel ve global alanda güncel değişim ve gelişimleri göz önünde bulundurarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. DİENNİ MOBİLYA SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ.Yonpaş ailesinin satışını yapmakta olduğu ham maddelerden imal; tekil mobilya piyasasına adetli miktarda üretim yapmakta; başta kamu kurum ve kuruluşları, ulusal marketler, e-ticaret pazar yerleri ve internet sitemiz üzerinden halkımıza ve bölge halklarına kaliteli, hızlı ve uygun fiyatlı tekil modüler mobilya üretmekte ve sunmaktayız. DİENNİ HEDEF VE İLKELERİMüşterilerimiz velinimetimizdir.Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir.Daima “en iyi” olmak, vazgeçilmez hedefimizdir.Kalitede, hizmette, ikmal kaynaklarımız ve bayi ilişkilerimizde, kamu kurum ve kuruluş ihalelerinde, tüm ulusal marketlerde, e-ticaret platformlarında en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak temel ilkemizdir.En önemli sermayemiz, insan kaynağımızdır.Ürün ve hizmetlerimizin kalitesi çalışanlarımızın kalitesiyle başlar. En iyi personeli ve yetişkin insan gücünü şirketimize çekmek ve istihdam etmek, insanımızın yeteneklerinden, gücünden ve yaratıcılığından azami fayda sağlamak; verimliliklerini artırmak, gelişmelerine imkân tanımak ve iş birliği ve dayanışmanın yeşerdiği bir çalışma ortamı yaratmak, YONPAŞ ORMAN ÜRÜNLERİ A.Ş. ve DİENNİ MOBİLYA SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ'nin kuşaklar boyu devamlılığını sağlamak için seçtiği yoldur.Amacımız, sürekli gelişmek için kaynak yaratmaktır.

Hizmetin sürekliliğini sağlamak üzere, gerekli yatırımları gerçekleştirebilmek; küçük ve büyük tasarrufların birleşmesini teşvik etmek üzere sermayenin hakkı olan kârı çalışanlarımız ile paylaşmak; çalışanlarımızın ve toplumun ekonomik ve sosyal gelişmesine yardımcı olmak üzere, faaliyetlerden kaynak yaratmak ve tüm kaynakların akılcı kullanımını sağlayarak savurganlığa mahal vermemek, ana ilkelerimizdendir.Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak düsturumuzdur.Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir. Türkiye ve dünya için, çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak görevimizdir.
GÜCÜMÜZÜ ALDIĞIMIZ TÜRK EKONOMİSİNE, GÜÇ KATMAYI HEDEF ALIRIZ.
DİENNİ MOBİLYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Genel MüdürlüğüKayseriilinde bulunmaktadır.

DİENNİ MOBİLYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. adres ve iletişim bilgileri:

Adres:ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 9. CADDE NO:24 MELİKGAZİ/KAYSERİ

Web Sitesi:http://www.dienni.com
Daha Fazla

DİENNİ MOBİLYA SAN. TİC. LTD. KVKK Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Mobilya - Aksesuar Sektörü Çalışan Profili

Mobilya - Aksesuar sektöründe çalışanların iş alanları

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Satış
    28582
  • Üretim / Kalite
    15776
  • Finans / Mali İşler
    9176
  • İdari İşler / Ofis
    7936
  • Pazarlama
    5127
Mobilya - Aksesuar sektöründe çalışanların mezun oldukları bölümler

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • İşletme
    19380
  • İktisat
    5027
  • Mobilya ve Dekorasyon
    3171
  • İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı
    2869
  • Orman Endüstri Mühendisliği
    2860
Mobilya - Aksesuar sektöründe çalışanların öğrenim seviyesi

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Lisans Mezunu
    37967
  • Lise Mezunu
    29997
  • Ön Lisans Mezunu
    16663
  • Lisans Öğr.
    9552
  • Ön Lisans Öğrenci
    4623

Mobilya - Aksesuar sektörü iş ilanlarında en çok yayınlanan pozisyonlar

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

Top 5 Pozisyon
Mimar323
Satış Temsilcisi269
İç Mimar219
Ön Muhasebe Elemanı202
Satış Danışmanı155

Mobilya - Aksesuar sektöründeki diğer iş ilanları

Satış Pazarlama Uzmanı
ERMİŞ RAF SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Muhasebe Sorumlusu
ERMİŞ RAF SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Üretim Müdürü
ERMİŞ RAF SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Satış Temsilcisi
E&E GLOBAL HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
ArGe Şefi
ERMİŞ RAF SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Son 1 Hafta