TALU TEKNOLOJİ TEDARİK TURİZM VE DIŞ TICARET

TALU TEKNOLOJİ TEDARİK TURİZM VE DIŞ TICARET

TALU TEKNOLOJİ TEDARİK TURİZM Hakkında

Ne Yapıyoruz?
Cesur Adımlar Geleceği Tanımlar:
Dünyayı farklı görmenize, hayal bile edemediğiniz fırsatları keşfetmenize ve olanla olabilecek arasında köprü kuran sonuçlara ulaşmanıza yardımcı oluyoruz.Geleceği gizlemek değil, tanımlamak isteyen hırslı müşterilerle çalışıyoruz. 

Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmekle ilgilenen hizmet ve ürünlere odaklı kuruluşlar ve dönüştürücü markalar için özel olarak digital hizmetler sunuyoruz. Verileri kreatif düşünceyle birleştiren çok disiplinli bir yaklaşımla başarılı olmaktan gurur duyuyoruz.

Başarımızı müşterilerimizin başarısıyla ölçüyoruz: 

Müşterilerimiz, sektörel strateji, pazarlama, organizasyon, bilgi teknolojisi, dijital dönüşüm ve stratejisi, sürdürülebilirlik, kurumsal finansman, birleşme ve satın almalar gibi hizmetleri tanımlayan zorlukları çözmek için bize geliyor.

Değişim yönetimine yönelik benzersiz yaklaşımımız Sonuç360, sürdürülebilir sonuçların yapılandırılmasına, düzenlenmesine ve etkinleştirilmesine yardımcı olur.Rekabet avantajı ve verimlilik kazandıran vizyonumuz, iş yapış şeklimiz, paydaşlara verdiğimiz değer ile dijital dönüşünde, Nesnelerin İnterneti, Büyük Veri ve Analitik, Güvenlik, Kurumsal Bulut, Kurumsal Mobilite, İş Çözümleri, ve Dijital İşgücü RPA, Kurumsal Tasarım ve Marka Oluşturma gibi alanlarda pek çok ürün ve servisler sunmaktayız.

Bankacılık, telekom, perakende, enerji, dayanıklı tüketim, otomotiv, kamu, sigorta ve daha birçok sektörde yer alan müşterilerimize iş ihtiyaçlarına yönelik sunduğumuz proaktif ürün ve servislerimizle, tedarik zincirinden müşteri deneyimine dek toplam değer zincirini dijitalleştirmekteyiz.

İnovatif çözümlerimiz ve yenilikçi teknolojiler ile müşterilerimizi geleceğe taşıyoruz. Müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuğundaki ihtiyaçlarını doğru iş ortakları ile birleştirerek etkin bir ekosistem oluşturuyoruz.

Geleceğe ışık tutan stratejik ve sektörel bakış açısı, pazar odaklı ürün/hizmet yönetimi yaklaşımı ve inovasyon gücü ile hem sektörün hem de ülkemizin kalkınmasına hizmet ederek, rekabet avantajı sağlayan projeler yürütüyoruz.

Neye İnanıyoruz:

Cesur adımların geleceği belirlediğine inanıyoruz.  Liderlik etme hırsı uyum sağlama cesaretini gerektirir. Ve doğru olanı yapmak nadiren kolaydır, ancak her zaman buna değer.

Tutku ve Bağlılık; Müşterilerimizin hedefleri ile uyumlu sonuçlar için bir tutkumuz var ve yaptığımız her şeyde en üst düzeyde profesyonelliğe ve etik değerlere bağlılığımız var.

Dürüstlük ve Açıklık;
Derin bir entelektüel dürüstlüğümüz var ve bunu açık bir dille olduğu gibi söyleriz. Doğrularımızın yanlış olabileceği ihtimaline de açığız.

Pratik; Cesur düşünceyi, işi bitirmeye, kararları eyleme dönüştürmeye ve sonuç vermeye odaklanan pratik bir yaklaşımla birleştiriyoruz.Ekip; Kolektif enerjimizi olağanüstü olanı başarmaya yönlendirmek için hem birbirimizle hem de müşterilerimizle bir ekip olarak çalışıyoruz.

Sonuç Tutkusu: Sonuç, raporlar değildir; Müşterilerimizin danışmanlığımızdan sadece raporlar değil, sonuçlar da alması gerektiği ilkesiyle kapılarımızı açtık. Müşterilerimize rakiplerini yenmelerine yardımcı olan özelleştirilmiş stratejiler geliştirerek kuralları çiğneriz. Geleceği gizlememizi değil, tanımlamamızı isteyen hırslı müşterilerle çalışıyoruz.

Değer Beyanımız:

Kaliteli müşteri hizmeti, net kreatif brifingler, planlı ve akıllı organizasyon bizim için en önemli olduğunu düşündüğümüz değerlerdir. Bu değerlerle hareket ederek odak alanlarında uzman ekip üyeleriyle çalışmak, projelerimizi çeşitli kontroller, testler ve veri noktalarından geçirmektir. Böylece müşterinin ihtiyaçlarını karşılamak ve verimliliği artırmak için esnek araçlarla yalın bir iş modeli uygularız.,

Yeni bir ekip üyesi ve yeni bir müşteri edinirken ırkçılık karşıtı, küresel iklim değişikliğine duyarlı, insan, hayvan, bitki tüm canlı haklarınının korunmasıyla doğanın korunabileceği konusunda bilinçli politikalar uyguluyoruz. Bu fikirlerin dile getirilmesi, anlaşılması ve uygulanması için çalışıyoruz. Bu değerlerin başarısı, TaTeTuTi’nin başarısına doğrudan katkıda bulunmaktadır.

Biz Kimiz?

Sanatla kültürel olarak çeşitli ve yakın bir bağlantıya sahip birinci sınıf araştırmacılar, sanatçılar, mobil uygulama ve web sitesi geliştiricileri, grafik tasarımcılar, digital pazarlama ve sosyal medya uzmanları ve bağımsız yüklenicilerden oluşan bir ekibiz.

Karşınıza derin bir deneyim tezgahı getiriyoruz.

Belirli bir estetiğe katı bir bağlılığımız yok, bu nedenle her hizmetimiz müşterinin markasını TaTeTuTi’ye dair bir ipucu olmadan yansıtır.

Ekibimizin bilgi ve yetenek koleksiyonu, müşterimizin hedeflerine en uygun hizmetleri oluşturmak için bir dizi estetik ve fikir keşfetmemize olanak tanır.
TALU TEKNOLOJİ TEDARİK TURİZM VE DIŞ TICARET Genel Müdürlüğüİstanbulilinde bulunmaktadır.

TALU TEKNOLOJİ TEDARİK TURİZM VE DIŞ TICARET adres ve iletişim bilgileri:

Adres:Çobançeşme, Sanayi Caddesi No:44 Nish İstanbul B Blok K:5, D:63, 34196 Bahçelievler/İstanbul

Web Sitesi:https://www.tatetuti.com/
Daha Fazla

TALU TEKNOLOJİ TEDARİK TURİZM KVKK Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Bilişim - İnternet Sektörü Çalışan Profili

Bilişim - İnternet sektöründe çalışanların iş alanları

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Bilgi Teknolojileri
    206324
  • Teknik İşler
    60484
  • Satış
    59404
  • Pazarlama
    24535
  • İdari İşler / Ofis
    18588
Bilişim - İnternet sektöründe çalışanların mezun oldukları bölümler

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • İşletme
    88952
  • Bilgisayar Mühendisliği
    50266
  • Bilgisayar Programcılığı
    41870
  • Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
    27617
  • İktisat
    21167
Bilişim - İnternet sektöründe çalışanların öğrenim seviyesi

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Lisans Mezunu
    176866
  • Lise Mezunu
    88966
  • Ön Lisans Mezunu
    81570
  • Lisans Öğr.
    60840
  • Yüksek Lisans Mezunu
    29882

Bilişim - İnternet sektörü iş ilanlarında en çok yayınlanan pozisyonlar

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

Top 5 Pozisyon
Yazılım Uzmanı678
Yazılım Geliştirme Uzmanı524
Satış Temsilcisi310
Müşteri Danışmanı307
.NET Yazılım Uzmanı247

Bilişim - İnternet sektöründeki diğer iş ilanları

Çay Servis ve Temizlik Elemanı
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Kurumsal Tele Satış Temsilcisi
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, Ankara...
Son 1 Hafta
SATIŞ SONRASI DESTEK UZMANI
ANEXXA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Satış ve Pazarlama Uzmanı
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
ALMANCA BİLEN TEKNOLOJİ DANIŞMANI İSTANBUL
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün