YÖRE BESİN MADDELERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

YÖRE BESİN MADDELERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

YÖRE BESİN MADDELERİ SAN. VE Hakkında

İlke olarak kaliteli yem üretmeyi, ürettiği yemin doğru kullanımını sağlamayı ve yeni bilgilerin ışığı altında bölge hayvancılığına sürekli katkı sağlamayı benimseyen Yöre Yem, 1998 yılında kurulmuştur. Ortaklarının çoğunun hayvancılıkla direkt ilgili olması, ortaya koyduğu ilkeleri gerçekleştirmede ve sürekliliğini sağlamada asıl gücünü oluşturmaktadır.

Yöre Yem, kaliteli yem üretiminde ve hizmet sunmada belirlediği hedeflerini gerçekleştirmek için sürekli artan bir çalışma performansı göstermektedir.Şirketimizde üretim, kalite kontrol, bilimsel çalışma(araştırma-geliştirme) ve pazarlama grupları kendi aralarında uzman kişilerden oluşturulmuştur.

Bunun yanında Yöre Yem ile Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Fakültesi arasında düzenlenen protokol çerçevesinde Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları Anabilim Dalı'ndan yemler, hayvan besleme ve beslenme hastalıkları konularında danışmanlık hizmeti alınmaktadır.

Yem üretimi ile ilgili teknolojideki gelişmeler takip edilmekte, fabrikamızda üretim teknolojisinde gerekli olan değişiklikler yapılmakta ve yenilikler uygulamaya sokulmaktadır. Aydın ili başta olmak üzere İzmir, Muğla, Burdur, Manisa ve Denizli illerinde Yöre Yem bayilerine veya işletmelere yem dağıtımı yapılmaktadır.

Fabrikamızda bulunan yem laboratuvarında, alınan ym hammaddelrinin ve üretilen karma yemlerin gerekli besin madde analizleri yapılmakta ve kalit kontrolü açısından üreklilik sağlanmaktadır.

Bilimsel çalışma ve pazarlama grupları tarafından bölge hayvancılığı hakkında bilgi toplamaya yönelik çok sayıda saha çalışması yapılmatadır. Bu çalışmalar titzlikle ve tartışılarak değerlendirildikten sonra bölge hayvancılığına uygun yem karışımları geliştirilmiştir. Bu şekilde üretim portföyünde bulunan farklı süt yemleri ve konsantre süt / besi yemleri ile dengeli ve en ekonomik beslemeye, pratik yemlemeye olanak sağlanmaktadır. Ayrıca işletmeye özel yem üretimi ve rasyon hazırlama konularında da çalışmalar yapılmaktadır. Bunlar yanında üretilen yemler ve önerilen yemleme programlarıiçin örnek seçilen işletmelerde verime, sağlığa ve ekonomikliğe yönelik yapılan performans çalışmaları, kalite kontrolü ve sahada ortaya koyulan hedeflere ulaşma açısından yol gösterici olmaktadır.

Şirketimizin "yetiştirici eğitim programı" çerçevesinde köylerde yemler ve hayvan besleme konularında çeşitli seminerler verilmektedir. Yetiştirici ziyaretleri sırasında işletmelerde bakım ve beslemeye dönük olarak saptanan hatalar açıklanarak anlatılmakta ve çözüm önerileri sunulmaktadır. Şirketimize iletilen besleme ile ilgili sorunlar yerinde incelenmekte ve en kısa sürede belirlenen doğru çözüm önerileri yetişticilere iletilmektedir. Hayvancılığa başlamak isteyenlere, yatırımlarının değer kazanabilmesi için yeni bilgi ve teknolojinin deneyim ile birlikte uygulamaya aktarılması gerektiği noktasından haraketle, danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Tüm bu çalışmalarımızın amacı, yetiştircilerimizin hayvancılığı doğru bir şekilde yaparak daha çok, daha ekonomik üretim yapmalarını ve sonuçta daha çok kazanmalarını sağlamaktadır.

Hayvansal üretimdeki yoğun emeğin sağlıklı insan ve sağlıklı toplum açısından önemini çok iyi bilen Yöre Yem çalışanlarının, ortaya koyduğu hedeflerini, ilkeleri ve değerleri çerçevesinde gerçekleştirmeye dönük kararlı çalışma isteği sürekli olacaktır.


YÖRE BESİN MADDELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. Genel MüdürlüğüAydınilinde bulunmaktadır.

YÖRE BESİN MADDELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. adres ve iletişim bilgileri:

Adres:ATA OSB MAH. ASTİM 2 CAD. NO:10 EFELER

Web Sitesi:http://www.yoreyem.com/
Daha Fazla

Hayvancılık Sektörü Çalışan Profili

Hayvancılık sektöründe çalışanların iş alanları

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Mühendislik
    5988
  • Üretim / Kalite
    5810
  • Satış
    5459
  • Finans / Mali İşler
    2621
  • İdari İşler / Ofis
    2559
Hayvancılık sektöründe çalışanların mezun oldukları bölümler

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Ziraat Mühendisliği
    7443
  • İşletme
    4252
  • Veteriner Hekimlik
    1634
  • Su Ürünleri
    1566
  • Zooteknik
    1291
Hayvancılık sektöründe çalışanların öğrenim seviyesi

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

  • Lisans Mezunu
    18105
  • Ön Lisans Mezunu
    4513
  • Yüksek Lisans Mezunu
    3068
  • Lise Mezunu
    3040
  • Lisans Öğr.
    1980

Hayvancılık sektörü iş ilanlarında en çok yayınlanan pozisyonlar

Aşağıdaki bilgiler, şuanda çalışanların ortak verilerine göre analiz edilmiştir.

Top 5 Pozisyon
Ziraat Mühendisi79
Veteriner Hekim43
Veteriner Sağlık Teknikeri25
Muhasebe Elemanı23
Muhasebe Sorumlusu22