Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kat Hizmetleri Şefi

  • 5.07.2021
  • 100 - 200
DOĞUŞ OTEL İŞL. VE YÖN. HIZMETLERI A.Ş.  Kat Hizmetleri Şefi İş İlanı

İş Tanımı

Hyatt Ailesi olarak misafirlerimize etkili hizmet ve anlamlı deneyimler sağlamaya odaklı olan içten ve özenli servis gösteren çalışanlarımız sayesinde misafirlerimizin bizi tercih ettiklerinie inanıyoruz.  

Hyatt, sadece yüksek beklentilerin karşılandığı bir yer değil, bu beklentilerin de fazlasıyla karşılandığı bir şirkettir. Yeteneğin otelcilik sektöründe heyecan verici deneyimlere yelken açtığı; olağanüstü geri dönüşlerin yaşandığı bir yerdir. Hyatt’ta gelişim fırsatları ve kariyer yolculuğu alternatifleri sonsuzdur; aslında dünya çapında lider olan şirketimizde kariyer hedefi hayallerinizin sizi götüreceği  yerlerle ilgili olarak her hangi bir sınır bulunmamaktadır. 

İçten, saygılı ve herkesi dahil eden kültürümüzde bir yıldız gibi parlamak için yerinizi kendiniz keşfedebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarımızın gelişimini onların kariyer yaşamlarında uzun vadeli olarak etkisini gösterecek sınıf eğitimleri, iş başı eğitimleri ve  yeteneklerinin geliştirilmesine olanak sağlayan görevler yoluyla destekliyoruz.

Aranan Nitelikler

Tercihen Turizm ve Otelcilik mezunu,
Minimum 2 yıl tecrübeli,
İngilizce bilgisi olan,
İyi iletişim becerileri olan,
Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilen,
İş takibi konusunda dikkatli,
Çözüm-sonuç odaklı çalışabilen.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

LAMEC HOTEL BUSINESS
Kocaeli - Gebze
Dün
RAMADA PLAZA İSTANBUL ASIA AIRPORT
Kocaeli - Gebze
12.02.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
24.10.2022
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Hyatt House Gebze-Doğuş Otel Yatırımları ve Turizm A.Ş

 KÖKENLERİMİZ
Yolculuğumuzun başladığı yer.

Hyatt bir ev olarak kuruldu.
Hyatt, derin misafirperver deneyimler yaratma misyonuyla harekete geçerek, ilk Hyatt otelini 1957'de Hyatt House isminde açtı. O zamandan beri, şirket, tüm güçlü yanlarını ve değerlerini otellerinin her birinde uyguladı. Yıllar geçtikçe, misafirlere onların sadece konaklayabileceği değil, aynı zamanda yaşayabileceği bir yer sunmak istediğimizi öğrendik.

Hyatt için yeni bir ev.
2006 yılında çok daha az otel benzeri, daha tatmin edici ve tanıdık bir misafir deneyimi yaratarak uzun süreli konaklama pazarına girdik.

2012 yılında sadece Hyatt House ismini değil aynı zamanda samimiyet, konfor, yakınlık ve otantik misafirperverliğin en derin sunumunu geri getirerek Hyatt House markası için gelişmiş vizyonumuzu başlattık.

Hyatt House Gebze, Hyatt’ın Gebze'nin kalbindeki yeni evidir.

 

 

OUR ORIGINS
Where our journey began.

Hyatt started as a house.
It began with a mission to create deeply hospitable experiences, and with that the first Hyatt hotel opened in 1957, aptly named Hyatt House.
Since then, the company applied all of its strengths and values into each of its hotels. Over the years, we’ve learned that we wanted to provide a place guests can not just stay, but live.

A new house for Hyatt.
In 2006, we entered into the extended-stay market—creating a guest experience that’s more satisfying and familiar, and a lot less hotel-like.
In 2012, we debuted our evolved vision for the Hyatt House brand, bringing back not only the Hyatt House name, but also its spirit, with our deepest presentation of warmth, comfort and familiarity, and authentic hospitality.

Hyatt House Gebze is a new house for Hyatt at the heart of Gebze.


 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları