Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Almanca Bilen Satış Takım Lideri

  • 10.01.2020
  • 0 - 20
Conduent Almanca Bilen Satış Takım Lideri İş İlanı

İş Tanımı

Almanca Bilen Çağrı Merkezi Takım Lideri

Conduent, yarım yüzyıldan daha uzun bir süredir, çağrı merkezi teknolojisinde ve hizmetlerinde lider bir firma olarak faaliyet göstermektedir.Bilgi ve belge yönetimlerimiz, Müşteri İlişkileri merkezlerimiz ve İnsan Kaynakları süreçlerimizle birlikte global anlamda yenilenmeye ve gelişmeye devam etmekteyiz.

Conduent Türkiye-Antalya lokasyonumuz için özellikle telekomunikasyon sektörünün önde gelen markalarından biri olan müşterimiz için anadil seviyesinde Almanca bilen Takım Lideri arıyoruz.

İş Tanımı ve Sorumluluklar

 

Yönetimini üstlendiği takımın, önceden belirlenmiş hedeflerine (KPI) ulaşmasından ve takımın motivasyonundan sorumludur.Takım performansını yükseltmek için düzenli olarak takım üyeleri ile bire bir görüşmeler yapar ve geri bildirimde bulunur.Ekip üyelerini denetler, onların gelişimleri için ihtiyaç duyulan eğitimlerin alınmasını sağlar ve onlara koçluk ve önderelik eder.Şirket için kural, politika ve prosedürlerin takım üyeleri tarafından uygulanmasını sağlar.

Aranan Nitelikler

  • Anadil seviyesinde Almanca dil bilgisi
  • En az lise mezuniyeti
  • Minimum 3 yıllık Çağrı Merkezi deneyimi
  • Gelişmiş liderlik ve yönetim becerileri
  • Anadilde mükemmel yazılı ve sözlü iletişim becerileri
  • Geri bildirim alma ve verme kabiliyeti
  • Dinleme ve hızlı problem çözme becerisi
  • Aynı anda farklı görevleri yürütebilme ve stres altında çalışabilme becerisi
  • Çalışma saatlerinde esneklik

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Türkiye
12.02.2024
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
İzmir, Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
Antalya
Bugün
BAŞVUR
KAYA HOLDİNG
Antalya - Serik
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Antalya - Alanya
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Antalya
Bugün
BAŞVUR
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
Antalya
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Antalya
Bugün
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Antalya
Bugün
BAŞVUR
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Conduent

About Conduent  

As one of the largest business process companies in the world, Conduent manages mission-critical digital interactions at massive scale – helping global businesses and governments stay ahead of rapidly evolving expectations.  We leverage the power of cloud, mobile and IoT, combined with innovations in automation, AI and blockchain technologies, to elevate every constituent interaction, and deliver advanced digital experiences that are more efficient, seamless and satisfying.  It is why a majority of Fortune 100 companies and over 500 government entities depend on Conduent to manage essential interactions on their behalf and move their operations forward.

Conduent’s differentiated offerings touch millions of lives every day, including two-thirds of all insured patients in the U.S., eleven million employees who use our HR Services and nearly nine million people who travel through toll systems daily. Whether it’s digital payments, medical claims administration, eligibility and enrollment, transportation and mobility systems, end-user engagement or benefit administration – Conduent makes every interaction more individualized, immediate and intelligent. Learn more at www.conduent.com.

We support a culture of diversity & inclusion and equal opportunity for our global workforce.

We are Equal Employment Opportunity and Affirmative Action Employer, committed to equal employment opportunities regardless of race, color, ancestry, religion, sex, national origin, sexual orientation, age, citizenship, marital status, disability, gender identity, veteran status or any other classification protected by applicable local, state, or federal laws. This policy applies to all aspects of employment, including, but not limited to, hiring, job assignment, compensation, promotion, benefits, training, discipline, and termination.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları