Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Alternatif konaklama İşletme Müdürü

  • 4.05.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

Konaklama  satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek, yönetmek ve denetlemek .

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin tercihen Turizm ve Otelcilik bölümlerinden mezun, benzer bir pozisyonda en az 5 yıl tecrübeli,Tercihen iyi derecede ingilizce bilen ,Satış grafiklerini takip etmek, online-offline satış ve iş geliştirme, tanıtım projelerinde aktif rol oynamak.
Otelin doluluk ve pazar durumuna göre oda fiyatlarının ayarlanması Otelin haftalık, aylık oda gelirler raporunun hazırlanması Sorumluluk üstlenebilen,Raporlama  bilgisine sahipİnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi yüksek,Ekip çalışmasına yatkın,  tecrübe sahibi,Yoğun çalışma temposu ve esnek çalışma saatlerine uyumlu, otelcilik uygulamalarına hakim,Otel çalışanların yönetimi, koordinasyonu sevk ve idaresini sağlamak,    Misafir ve çalışan memnuniyeti odaklı,İnsan ilişkilerinde güçlü, ekip çalışmasına uyumlu,Personellerine eğitim verebilecek,Tercihen ANADOLU Yakasında ikamet eden ,Müdürlük pozisyonunun getirdiği tüm sorumlulukları yerine getirebilecek arkadaşların başvurularını bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

HT GROUP EĞİTİM HİZ SAN TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Sakarya, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Bilecik, Eskişehir, Yalova
Bugün
BAŞVUR
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Doğa Koleji
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa
Son 1 Ay
MOVENPICK HOTEL İSTANBUL ASIA AIRPORT
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
Mercure Otel-Ümraniye
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

SAHİLKÖY TURİZM MEDYA LİMİTED ŞİRKETİ

-Dört mevsimi kampistanbul’ da yaşayınİstanbul’un Şile İlçesinde bulunan ‘’Sahil Kamp İstanbul’’ 35 hektar orman arazisi üzerine kurulmuş olan, denize sıfır çadır, bungalov, karavan, spor, vb aktivite ve eğitim tesisidir. Tesisimiz Şileye bağlı Sahilköyü Koca İskele Domali mevkiinde bulunmaktadır.

-Tesisimizde ister deniz kenarı, ister çam ağaçlarıyla örtülü alanda konaklama gerçekleştirebilir, dilerseniz de çeşitli etkinliklerinize ev sahipliği yapmaktayız.

-Deniz, orman ve temiz havanın bol olduğu çadır kamp alanında, isterseniz kendi çadırınızla, dilerseniz işletmemizden kiralayabileceğiniz çadırlarda, doğada kalın.

-Koza Bungalovlar çadır gibi dizayn edilmiş olup, rüzgâra ve soğuğa karşı oldukça dayanıklıdır. Farklı bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimiz. Kamp alanının özgür ruhu ile ev sıcaklığını bir araya getiriyoruz. Hobbitlerin yaşadığı küçük tepeler içine gömülü olan taş evlerin benzeri, Karadeniz’in özgür ruhu ile denize sıfır, 2 kişilik Hobbit evleri tam sizlere göre.

-İstanbul Karavan Park alanı olarak doğada tatil yapmayı seven bir karavancının genel ihtiyaçlarını elektrik, atık su, temiz su, gibi, deniz ve ormanın bütünleştiği 40 karavanlık alanda tesisimiz aracılıyla yararlanabilirsiniz. Güzel anları yaşamak ve anıları biriktirmek için 2/4/6 kişilik tasarlanan bungalov evlerinde, keyifle vakit geçirebilirsiniz.

-Ahşap villalar doğa ile iç içe bir tatil yaparken aynı zamanda Tinyhouse konseptinde, konforu arayanlar için harika bir seçenek.

-Misafirlerimiz için tesis içinde, 24 saat hizmet veren resepsiyon, deniz kenarı cafe restoran, market, havuz, plaj, otopark, survivor parkuru, deniz kenarındaki dev salıncağı ve orman yürüyüş yolları ile siz değerli doğa severlerin keyifli zaman geçirmesine ev sahipliği yapmaktayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları