Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Asansör Üretim Elemanları

  • 10.08.2022
  • 0 - 20

İş Tanımı

Asansör sektöründe faaliyet gösteren firmamıza;

Asansör Kabin,kapı ve aksamları üretiminde çalışacak

  • Üretim Elemanları

Aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

  • Amirlerinin vermiş olduğu görevleri tam ve eksiksiz yapabilecek
  • Takım çalışmasına uyumlu
  • Anadolu Yakası, Sancaktepe'ye yakın bölgede ikamet eden
  • Askerlikle ilgisi kalmamış
  • Pendik servislerimiz bulunmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Ay
BAŞVUR
NET BORU SANAYİ VE DIŞ TİCARET KOLL. ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla, İstanbul Anadolu Yakası
12.02.2024
BAŞVUR
KOZ PLASTİK KART SİSTEMLERİ VE REKLAMCILIK SAN.TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
12.02.2024
BAŞVUR
ELEKTROTEKNİK KLİMA SAN. ve TİC A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
BAŞVUR
NİPPON PAİNT TURKEY BOYA SAN. TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
AK-PLAST PLS.AMB.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
12.02.2024
BAŞVUR
TATBAK MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Dün
ART Otomobil Aksamları San. ve Tic. A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
TATBAK MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BSB ASANSÖR SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

Sektörde 24 yıllık geçmişe sahip olan ve 2006 yılında kurulan BSB Asansör San.ve Tic. Ltd. Şti. üretimini gerçekleştirdiği yeni model asansör kabinleriyle sektöre hızlı ve emin adımlarla bir giriş yaparak kısa sürede kendi markasını duyurmayı başarmış ve sektördeki yerini almıştır.

BSB Asansör, 2500m2 kapalı alan ve 40 personeliyle tecrübesini; Kalite, teknoloji, yenilik ve estetik ile birleştirerek kendine özgü Kabin üretimini gerçekleştirmiş ve sektöre model olacak asansör kabin çeşitlerini ortaya çıkarmıştır. Siz değerli müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın istek ve taleplerini karşılamadaki üstün başarı ve gayretleri ile sektörden elde ettiği tecrübesini buluşturmaya, kalite ve estetiğin standardını yükseltmeye devam etmektedir.
 

BSB Asansör, sektöre getirdiği yenilikleri daha ileri seviyelere ulaştırmak ve siz değerli müşterilerimize daha ileri seviyede hizmet vermek için başlattığı yolculuğunu asansör sektörünün her aşamasına yaymayı ve sizlere daha iyi hizmet vermeyi amaç edinmiştir. Bu kapsamda BSB Asansör; Ana Kompanenti olan kabin üretimi ve satışı ile birlikte paket asansör malzemelerinin satış ve pazarlamasını sektörün öncü markalarından tedarik ederek siz değerli müşterilerimizle buluşturmaktadır. BSB Asansör, sektörde yerleşmiş olan konumunu zirveye ulaştırmak amacıyla sizlere sunduğu geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayış ile hayatın her anını yaşanabilir kılmak ve var olan güzelliklerden yaşam standartlarımızı yükseltecek yeni değerler ortaya çıkarmak ve daha yaşanabilir bir dünyaya katkıda bulunmak amacı ile; teknik kadrosu, satış ve satış sonrası destek ekibi ve Dış Ticaret servisi başta olmak üzere bütün çalışanlarıyla müşterilerine ve iş ortaklarına hem iç hem de dış pazarlarda en iyi hizmeti ve kaliteyi sunmayı ilke edinmiştir.

Bu kapsamda; BSB Asansör, Sektördeki konumunu ve hizmet kalitesinin değerini pekiştirmek amacıyla Dünyaca kabul görmüş Kalite belgeleri olan; TSEK, ISO 9001 – 2008, OHSAS 18001 kalite belgeleri ile kalitesini ve kalite anlayışını desteklemektedir.

BSB Asansör, Türkiye pazarında siz değerli müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla yakaladığı başarısını Dünya pazarlarına da yansıtmak üzere çıktığı bu yolculukta hızlı ve kaliteli hizmeti en uygun koşullarda sunmaya, yükselen kaliteyi seçme imkanını, sizden aldığı destek ve kendine duyduğu özgüvenle siz değerli müşteri ve iş ortaklarının hizmetine sunmaya, sektörün yükselen değeri olmaya ve oluşabilecek her türlü talebinize zamanında ve en uygun şekilde çözüm üretmeye devam edecektir.

Saygılarımızla,
 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları