Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bilgi Sistemleri Güvenlik Yöneticisi

  • 29.11.2022
  • 20 - 50
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Bilgi Sistemleri Güvenlik Yöneticisi İş İlanı

İş Tanımı

Kurum bilgi işlem alt ve üst yapısını hukuki mevzuata uygun olarak 7/24 çalışır tutmak ve gereken planlamayı yapmak,
Kritik sistemleri analiz edebilecek ve sistemin iyileştirilmesinde önerilerde bulunabilecek,


Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire  Başkanlığı'na bağlı olarak görev yapacak "Bilgi Sistem Güvenlik Yöneticisi" arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
İyi derecede ingilizce bilen,
Alanında minimum 5 yıl deneyimli,
Checkpoint, Cisco güvenlik ürünlerini bilen,tercihen CISCO ya da CCNP Security sertifikasına sahip,
Firewall (Fortigate, Checkpoint,Palo Alto), VPN Gateway, Secure Web Gateway,Mail Gateway (Forcepoint, Symantec,Fortinet) ve Loadbalancer (FS, Citrix vb.)ürünlerinde tecrübeli,
IPS, F5,SEP sistemleri hakkında deneyim sahibi,
Antivirüs, Spam Koruması, NAC,DLP vb. güvenlik ürün ve teknolojileri konusunda tecrübeli,
Son kullanıcı güvenliği ve veri koruma teknolojileri konusunda tecrübeli,
Sorumluluk sahibi, insiyatif alabilen, analitik düşünebilen, ekip çalışmasına uyumlu,
Beyaz şapkalı hacker eğitimi almış olmak,
Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
TACİRLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
ERESİN HOTELS TOPKAPI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Mövenpick Living, Çamlıvadi
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Mövenpick Living, Çamlıvadi
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Mövenpick Living Saklıvadi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, Tekirdağ - Muratlı
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Aydın Üniversitesi;
18.05.2007 tarihinde, Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV) tarafından ulusal ve uluslararası düzeyde aranılan nitelikli insan gücünü yetiştirmek amacıyla kurulmuştur. Doğrudan Yükseköğretim Kurulu'na bağlı olarak 2003 yılında Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu adıyla kurulan Türkiye'nin ilk vakıf meslek yüksekokuludur. İstanbul Aydın Üniversitesinin kuruluşuyla birlikte, her iki kuruluş da aynı çatı altında birleşerek ön lisans, lisans ve lisansüstü eğitim vermeye başlamıştır. 

-İstanbul Aydın Üniversitesi
öğrencilerini; çağdaş değerlerle donanmış, kendini geliştirme yolunda eleştirel ve etik düşünme yeteneğini kazanmış lider kişilikli bireyler olarak yetiştirmeyi kendine ilke edinmiştir.

-İstanbul Aydın Üniversitesi uluslararası eğitimde önemli unsurlar olan uluslararası işbirliğinin ve dayanışmanın avantajlarından faydalanarak, yerel, ulusal ve uluslararası arenada tüm akademik birimleriyle eğitime yaptığı katkılarla dünya üzerinde hak ettiği konuma ulaşmanın yanı sıra bilim ve teknoloji alanında da sesini duyurmaya devam etmektedir.

-Akademik eğitimin yanı sıra kişisel gelişim ve mesleki becerilerin artırılmasına da önem veren İstanbul Aydın Üniversitesi sektörlerle yakın işbirlikleri, uygulamalı eğitimi, uluslararası ilişkileri, uluslararası diploma programları ve bünyesindeki destek sertifika programlarıyla da öğrencilerini geleceğin dünyasına donanımlı bir şekilde hazırlamaktadır.

  • "Aydınlık Bir Geleceğe..."

-İstanbul Aydın Üniversitesi ülkemizde ve dünyada yaptıkları bilimsel çalışmalarla ün kazanmış deneyimli akademik kadrosu, İstanbul'un merkezinde yer alan yerleşkeleriyle, tam bir şehir ve kampüs üniversitesidir. Üniversitemizde günün her saatinde farklı etkinliklerle karşılaşabileceğiniz sürekli bir hareketlilik ve enerji hâkimidir.

Misyonumuz;

  • İstanbul Aydın Üniversitesinin misyonu,Üst düzeyde eğitim, öğretim ve araştırma için gerekli, teknolojik olarak güncelliğini sürekli koruyan bir alt yapıya sahip olarak, bilginin ürüne dönüşümünü hızlandıran, dünya standartlarında temel, uygulamalı ve disiplinler arası araştırma ve mesleki yetkinliği öne çıkaran eğitim yoluyla topluma hizmet eden bir kurum olmak,Yerleşkeyi farklı kültürleri ve uluslararası unsurları barındıracak fiziki koşullara sahip hale getirerek, öğrencileri, küresel rekabetin ve kültürel farklılıkların olduğu bir çevreye, bireysel farklılıklarını da göz önünde bulundurarak mesleklerinde yetkin bireyler olarak hazırlamakAkademik dünya, iş dünyası ve STK'lar ile ulusal ve uluslararası düzeyde işbirlikleri oluşturmak,Toplumu ve bireyleri yaşam boyu öğrenmeye teşvik etmek,Ulusal ve uluslararası arenada öğrenciler ve akademisyenler için cazibe merkezi olmakt
Vizyonumuz;
  • İstanbul Aydın Üniversitesi eğitim ve öğretim de mükemmellik anlayışını benimsemiştir.Vizyonu, “bilgiyi üretime dönüştürerek insanlığa fayda sağlayacak bireylerin, çağdaş değişimler doğrultusunda kendini yenileyebilen eğitim programlarında mesleki yetkinlik edinerek yetiştirildiği, sürdürülebilir yeniliklerin hayat bulduğu öncü bir yükseköğretim kurumu olmaktır.”
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları