Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Öğretmen
İMİ EĞITIM KURUMLARI A.Ş.
Muğla - Milas
Son 1 Hafta
Firmanın Tüm İlanları

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

  • 13.03.2023
  • 0 - 20

İş Tanımı

Eğitim Kurumumuza 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi için için Kadrolu Bilişim Teknolojileri Öğretmeni alınacaktır.Okulumuz Milas-Muğla'da kurulu ana sınıfından liseye kadar öğrenci yetiştiren bir özel okuldur.Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu lisesinde görev alacak Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili  bölümünden mezun,Pedagojik formasyona sahip,Çağdaş eğitim,yöntem ve teknolojilerini kullanabilen,Ulusal ve evrensel değerlere önem veren,Mesleki gelişmeleri izleyen ve katkı sağlayan,Eğitim programlarını modern eğitim teknolojilerine uygun olarak planlayıp uygulayan,İletişim becerileri yüksek,Başarı odaklı, ekip çalışmasına yatkın,Velilerle öğrencilerin gelişimleri ile ilgili görüşmeler gerçekleştirebilecek,Öğrencilere alanı ile ilgili bilgi ve becerileri kazandırabilecek,Okulu, öğrencileri, çalışmayı seven; üretken, iletişim becerileri yüksek Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri arıyoruz.

Özet Bilgiler

İMİ EĞITIM KURUMLARI A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
Muğla - Bodrum
Bugün
EGEBİL EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Muğla, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Mersin(İçel)
15.12.2023
BAŞVUR
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
Muğla - Bodrum
23.11.2023
BAŞVUR
BİLNET EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.
Muğla - Bodrum
9.03.2023
BAŞVUR
Türkiye
26.01.2024
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
Muğla - Marmaris
29.12.2023
BENZER TÜM İLANLAR

İMİ EĞITIM KURUMLARI A.Ş.

Hakkımızda
İMİ Koleji kurucusu İMİ Eğitim Kurumları A.Ş.'dir. Ana hissedarı İstanbul merkezli İMİ Denizcilik Hizmetleri A.Ş.'dir.
VİZYONUMUZ
Türkiye'nin çağdaş uygarlığa ulaşmaktaki rekabet gücünü her alanda artıracak nitelikli insan kaynağı birikimine katkıda bulunmak.
MİSYONUMUZ
Çağdaş ve modern eğitim kurumları kurmak. Buralarda oluşturduğu yüksek kaliteli eğitim, öğretim ortamlarında ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli insanları yetiştirmek.
FELSEFEMİZ
İMİ Koleji, toplumlar için en büyük sermayenin  nitelikli insan birikimi olduğunu bilir. Nitelikli insanın nitelikli ortamda ancak nitelikli öğretmenlerle yetişebileceği felsefesiyle hareket eder. Öğrencilerinin sahip olduğu bilgi, beceri, düşünce, tutum ve davranış birikimlerini okula kayıt gününden mezuniyet gününe kadar daha yüksek kapasitede ve daha geniş kazanımlara ulaştırmak için uğraş verir. Yerel ve geleneksel birikime evrensel bilgi ve deneyimleri de katarak yakın çevresine, ülkesine ve dünyaya yararlı, iyi ve çalışkan bireyler yetiştirmeye çalışır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları