İş Tanımı

İş İlanı: Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

Şirket: İZMİR ANKA KOLEJİ EĞİTİM HİZMETLERİ A.Ş.

İzmir Anka Koleji Eğitim Hizmetleri A.Ş., genişleyen kadrosuna katılmak üzere Bilişim Teknolojileri Öğretmeni aramaktadır.

Aranan Nitelikler

Aranan Nitelikler
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak.
  • İlkokul ve ortaokul öğrencileriyle çalışabilecek iletişim ve sınıf yönetimi becerisine sahip olmak.
  • Bilişim teknolojileri ve kodlama alanında bilgi sahibi olmak.
  • Eğitim teknolojilerini etkin kullanabilmek.
  • Ekip çalışmasına yatkın, üretken ve gelişime açık olmak.
Tercih Sebepleri
  • Robotik ve kodlama kursları planlayıp yürütebilecek bilgi ve deneyime sahip olmak.
  • Öğrencileri FIRST LEGO League (FLL) ve benzeri robotik yarışmalarına hazırlayabilecek, bu yarışmalarda aktif görev almış veya almaya istekli olmak.
  • STEM uygulamaları ve proje tabanlı öğrenme konusunda deneyimli veya kendini geliştirmeye istekli olmak.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ZÜBEYDE HANIM EĞİTİM KURUMLARI
ZÜBEYDE HANIM EĞİTİM KURUMLARI
İzmir - Buca, İzmir - Bornova
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
UĞUR OKULLARI
UĞUR OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası...
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
BAHÇEŞEHİR OKULLARI ANONİM ŞİRKETİ
BAHÇEŞEHİR OKULLARI ANONİM ŞİRKETİ
Türkiye
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
12.03.2026
Tam zamanlı İş Yerinde
11.03.2026
Tam zamanlı İş Yerinde
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
11.06.2026
Tam zamanlı İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

Telefon numaranı doğrula

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu girin.
Doğrulama kodu eşleşmedi, tekrar deneyin.
SMS gönderme sınırına ulaştınız. 2 dakika sonra tekrar deneyiniz.
Doğrulama kodu sınırına ulaştınız. Süre bitince tekrar deneyiniz.
Kodu girmen için kalan süre :
Süre doldu, yeni kod alıp tekrar deneyin.

Başvuru Formu

Yenibiriş üyeliğin varsa Giriş Yap & Başvurunu Tamamla

İZMİR ANKA KOLEJİ EĞİTİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ

Özel İzmir Anka Koleji’inde öğrencilerimiz en geç 8.45’te okulda olurlar. İsteyen öğrencilerimiz sabah kahvaltısıyla güne başlar.  Günlük ders programı başlama saati 9.00 ‘dur. 12.10’ da öğle yemeği; 15.20’de ikindi kahvaltısı verilir. Saat 17.00 da eğitim sona erer.  Hafta sonu 9.00 – 13.00 arası belirlenen sınıflar için etüt çalışması yapılır. Beden Eğitimi dersleri, dersin konusuna uygun olarak,  kapalı spor salonunda,  müzik dersleri müzik atölyesinde, resim dersleri resim atölyesinde yapılır. Ayrıca robotik kodlama, lego, ve dans dersleri de özel dersliklerde yapılır. Hafta sonu  kulüp çalışmalarımız vardır.

Ö.Anka Koleji’nde yabancı dil eğitimi yalnızca iletişim için gerekli bir unsur olarak ele alınmaz bir kültürün parçası olarak görülür. Yabancı dil eğitimiyle öğrencilerimizin ulusal değerlere önem verdiği kadar,  evrensel dünyayı da barışçıl bir gözle algılaması hedeflenir. Yaratıcı, sorgulayıcı ve bilimsel bir eğitim için düşüncenin ve duyumsamanın ifadesi olan anadil eğitimine de birincil derecede önemlidir. Okuma saatleri, okuma ödevleri  öğrencinin diğer alanlardaki çalışmalarına da temel teşkil eder. Duyumsayan, yaratıcı, duygusal zekası gelişmiş bireylerin bilim yapabileceğine olan inancından hareketle; ülkemizi ve dünyamızı şekillendirecek olan entelektüel gençlerimizi yetiştirirken insani bilimler eğitimimizin ana gövdesi olarak kurgulanır, sosyal bilimler ve sanat eğitimine önem verilerek onların duyarlılıklarını arttırılır. Bilim ve teknoloji ağırlıklı dersler bu derslere ait laboratuvarlarda yapılır, öğrencilerin bu alandaki bilgilerini deneyimlemeleri ve uygulamaları sağlanarak ulusal yarışmalara katılması sağlanır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları