Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

BORDRO VE ÖZLÜK İŞLERİ UZMANI

  • 30.03.2023
  • 50 - 100

İş Tanımı

Sektörünün duayen firmalarından SOA TOPLU YEMEK , gün geçtikçe büyümekte olan iş hacmine paralel olarak, Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı aramaktadır.


Tüm personel özlük ve bordrolama,tahakkuk işlemlerinin yürütülmesi, İşe giriş ve çıkış yasal süreçlerinin gerçekleştirilmesi ve kıdem ihbar tazminat hesaplarının yapılması, İzin yönetimi süreçlerini takibini yaparak, ilgili raporlamaların yapılması, Personel özlük dosyalarının güncel ve tam olarak tutulması, Sisteme personel bilgilerin girilmesi ve güncelliğinin sağlanması Resmi kurumlara gerekli bildirimlerin yasal süreler dahilinde yapılması, Personel özlük ve bordro süreçleri ile ilgili istenen raporların hazırlanması Ücret yönetimi çalışmalarında görev alınması Tüm yasal bildirgelerin doğru ve zamanında yapılmasının sağlanması, Resmi kurum ve kuruluşlar ile personel operasyonlarına yönelik yazışmaların gerçekleştirilmesi, İş kaza bildirimlerini SGK sistemi üzerinden yapılması. Personel icra takiplerinin yapılması Dava konusu olan tüm personeller ile ilgili yazışmaların yapılması. SGK işveren dosya açılış işlemlerinin yürütülmesi. Proje bazlı tüm puantajların kontrollerinin yapılması, BES sistemi ile yapılan kesintilerin emeklilik şirketine sistem üzerinden listelerinin oluşturulması ve tahsilat işlemlerinin gerçekleştirilmesi. Aylık SGK tahakkuklarının hazırlanmasına yardımcı olunması, Ay sonunda dönemsel evrakların(tahakkuk fişi, SGK ödeme dekontu, SGK hizmet dökümü, imzalı maaş bordroları, imzalı puantaj) projeler ile paylaşılması. Proje bazlı maliyet analizlerinin hesaplanması.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin İşletme, İktisat, Endüstri Mühendisliği, Çalışma Ekonomisi Endüstri İlişkileri ve benzeri bölümlerinden mezun, Bordro ve Özlük işlerinde en az 5 yıl deneyimi olan, Tercihen çoklu işyeri olan firmalarda tecrübesi olan, Mavi yaka ve beyaz yaka yönetim süreçlerine hâkim, SGK, iş kanunu, KVKK ve ilgili diğer mevzuatları iyi derecede bilen, Problem çözme, analitik düşünme, sorgulama ve araştırma yeteneğine sahip, sözlü ve yazılı iletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın, MS Office programlarına hakim, Logo Bordro programını aktif olarak kullanabilen,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
YENİ TÜRKİYE EĞİTİM VAKFI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Tekirdağ - Çorlu, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TORU PORSELEN KAFETERYA OYUN OYUNCAK İTH.İHR.PER.MAĞ.SAN.TİC.VE PAZ.LTD.ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SOA TOPLU YEMEK ÜRETİM VE SERVİS A.Ş