Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bütçe ve Raporlama Uzmanı/ Uzman Yardımcısı

  • 17.07.2023
  • 20 - 50

İş Tanımı

Müşteri ve satıcı hesaplarının takibi, mutabakatları, günlük satın alma, satış ve iade faturalarının SAP Erp sistemine girilmesi, kontrol edilmesi ve raporlanması. 
Yöneticilerin talebi doğrultusunda raporların hazırlanması ve gerekli bilgilendirmelerin yapılması.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin iiBF, İktisat, İşletme ve Maliye Bölümlerinden mezun,
MS Office programlarına hakim (Özellikle Excel bilgisi iyi),
SAP ERP konusunda bilgi sahibi olan,
Tercihen Muhasebe bilgisinin iyi seviyede olması,
Analitik düşünebilen, çözüm odaklı,
Finansal verilerini açık bir şekilde ifade edebilecek, sözlü ve yazılı iletişim becerisi olan,
Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri iyi,
Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,
Kayseri' de ikamet eden/edebilecek,
Tercihen en az 3 yıl tecrübeli adaylar

Özet Bilgiler

Erciyes Anadolu Holding Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Erciyes Anadolu Holding

    Türkiye sınırlarını aşarak dünyaya uzanan Erciyes Anadolu Holding, bugün mobilyadan tekstile, kimyadan pazarlamaya, demir-çelikten enerjiye kadar birçok alandaki faaliyetlerini sektör lideri olarak sürdürmektedir. 30'a yakın şirkete sahip olan Erciyes Anadolu Holding, 8 ayrı sektörde faaliyet göstermektedir. Erciyes Anadolu Holding çatısı altında, İstikbal, Bellona, Mondihome, Hes Kablo, Boyteks ve Form Sünger gibi güçlü markalar bulunuyor.Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Erciyes Anadolu Holding, entegre üretim anlayışı ve yatırım odaklı yaklaşımı ile hizmet verdiği sektörlere katma değer yaratmaktadır.

    Holding, 13 bine yakın çalışanı, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 2.000 bayisi, yatırımları ve sürdürülebilir büyüme hedefiyle Türkiye ekonomisine ivme kazandırmaya devam ediyor. Sanayide, yıllık ciro ve yaratılan istihdamla Türkiye’nin önemli holdingleri arasında yer alan Erciyes Anadolu Holding, bugün aralarında Kanada, Belçika, İngiltere, Yunanistan, Rusya, Almanya, İspanya, İtalya ve ABD’nin de bulunduğu 128 ülkeye ihracat gerçekleştirirken, dünya çapında 5 bin’e yakın noktada tüketici ile buluşuyor.

    Grubumuzun 2020 yılında 388 milyon Amerikan Doları olan ihracatı 2021 yılında yüzde 30,2’lik artışla 505 milyon Amerikan Doları’na yükseldi. Ülke ekonomisine ihracat ile katkı sağlamak ve uluslararası pazarlarda başarılı sonuçlar almak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor.Her geçen gün faaliyet alanlarını ve yatırımlarını genişleten Erciyes Anadolu Holding, verimliliği benimseyen yönetim anlayışı ve güçlü insan kaynağı ile başarılı büyüme grafiğini devam ettiriyor.
    İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin En büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 6 şirketi ile yer almaktadır. Ağustos 2016’dan bu yana TMSF kayyımlığında yönetilmeye devam eden Erciyes Anadolu Holding’in 2021 yılı sonunda cirosu yüzde 53,7’lik artış ile 20,9 milyar TL’ye, net karı 1,6 milyar TL’den 2,7 milyar TL’ye yükseltmiştir. Erciyes Anadolu Holding faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde liderliği taşıyan markalarıyla ulusal ve uluslararası alandaki güçlü büyümesine devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları