Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
Çorlu/Velimeşe -Danışma ve refakat görevlisi - Fabrika Projesi
- 8.03.2023
- 50 - 100
İş Tanımı
Çorlu Velimeşe bölgesinde bulunan Fabrika projemiz için danışma görevlileri alımı yapılacaktır.
Aranan Nitelikler
- Sağlık problemi bulunmayan
- Vücudunun görünür yerlerinde iz ve dövme bulunmayan
- Vardiyalı sistemde çalışacak
- 12 Saat 2 Gündüz 2 Gece 2 Off
- Tercihen İlk yardım sertifikası olan
- Boyu 1.70 ve üzeri
- Diksiyonu düzgün
- iletişimi kuvvetli
- Stres yönetimi konusunda kendine güvenen
Özet Bilgiler
- Danışma Görevlisi
- Güvenlik
- Güvenlik
- Tam zamanlı
- Eleman
- Tekirdağ Ergene Yulaflı, ALV Kimya San. İç ve Dış Tic. A.Ş. Fabrika, Ergene/Tekirdağ
Tekirdağ Çorlu Çorlu, Tekirdağ - 8.03.2023
- 23.04.2023
- 30.04.2023
Benzer İlanlar

Tam zamanlı İş Yerinde

Tam zamanlı İş Yerinde

Tam zamanlı İş Yerinde
SEVEN GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.
GLOBUS TURKEY
- 2011 - Tesis hizmetlerinin bağımsız denetim ve performans değerlendirmesini yapmak üzere GLOBUS AUDIT faaliyetlerine başladı.
- 2017- Gayrimenkul Yönetimi hususunda müşteri taleplerine cevap verebilmek adına SIRUS MANAGEMENT faaliyetlerine başladı.
- 2018- Özel Güvenlik sektöründe 12 yıldır faaliyet gösteren SEVEN Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti. satın alındı.
- 2018- Müşteri taleplerini değerlendirmek ve kaliteli işletme hizmeti sunmak üzere GLOBUS Tesis İşletme Hiz. Tic. A.Ş. faaliyetlerine başladı. Toplam Kalite Yönetimine büyük önem veren GLOBUS, sağlıklı ve yenilikçi büyümesini, müşterilerinin duyduğu güven ile sürdürmeye devam edecektir.
Misyonumuz;
- Kaliteden ödün vermeden, güvenilir, uygulanabilir, sonuç odaklı, müşteri memnuniyetini daima gözeten ve ölçümleyen, yasal mevzuatlara %100 uyum sağlayan, herkesin erişebileceği hizmetleriyle, mümkün olan en fazla sayıda tesisin ihtiyaçlarına katkıda bulunmak.
- Ülkemizde ve tüm dünyada saygı duyulan, tercih edilen, yenilikçi, güvenilir, çevreci ve sürdürülebilir büyüme sağlayan Hizmetler Topluluğu olmak.