Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
Çorlu / Velimeşe / Fabrika Projesi - Danışma ve Refakat Perosneli
- 21.08.2023
- 20 - 50
İş Tanımı
Velimeşe organize sanayi bölgesinde yer alan fabrika projemi için danışma ve refakat personelleri alınacaktır.
Aranan Nitelikler
- Sağlık problemi bulunmayan
- Daha önce danışma hizmetinde çalışmış (güvenlik)
- Vücudunun görünür yerlerinde iz ve dövme bulunmayan
- Vardiyalı sistemde çalışacak
- 8 Saat üzerinden 6 Çalış 1 Off
- Tercihen İlk yardım sertifikası olan
- Boyu 1.70 ve üzeri
- Diksiyonu düzgüniletişimi kuvvetli olan
- stres yönetimi konusunda kendine güvenen
- mesai saatlerine riyaet edecek
Özet Bilgiler
- Danışma Görevlisi
- Güvenlik
- Güvenlik
- Tam zamanlı
- Eleman
- Tekirdağ Ergene Yulaflı, ALV Kimya San. İç ve Dış Tic. A.Ş. Fabrika, Ergene/Tekirdağ
- 21.08.2023
- 20.10.2023
- 31.10.2023
Benzer İlanlar

Tam zamanlı İş Yerinde

Tam zamanlı İş Yerinde

Tam zamanlı İş Yerinde
SEVEN GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.
GLOBUS TURKEY
- 2011 - Tesis hizmetlerinin bağımsız denetim ve performans değerlendirmesini yapmak üzere GLOBUS AUDIT faaliyetlerine başladı.
- 2017- Gayrimenkul Yönetimi hususunda müşteri taleplerine cevap verebilmek adına SIRUS MANAGEMENT faaliyetlerine başladı.
- 2018- Özel Güvenlik sektöründe 12 yıldır faaliyet gösteren SEVEN Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti. satın alındı.
- 2018- Müşteri taleplerini değerlendirmek ve kaliteli işletme hizmeti sunmak üzere GLOBUS Tesis İşletme Hiz. Tic. A.Ş. faaliyetlerine başladı. Toplam Kalite Yönetimine büyük önem veren GLOBUS, sağlıklı ve yenilikçi büyümesini, müşterilerinin duyduğu güven ile sürdürmeye devam edecektir.
Misyonumuz;
- Kaliteden ödün vermeden, güvenilir, uygulanabilir, sonuç odaklı, müşteri memnuniyetini daima gözeten ve ölçümleyen, yasal mevzuatlara %100 uyum sağlayan, herkesin erişebileceği hizmetleriyle, mümkün olan en fazla sayıda tesisin ihtiyaçlarına katkıda bulunmak.
- Ülkemizde ve tüm dünyada saygı duyulan, tercih edilen, yenilikçi, güvenilir, çevreci ve sürdürülebilir büyüme sağlayan Hizmetler Topluluğu olmak.