Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Tanfer Klinik , İstanbul Nişantaşı'nda uzman kadrosu ile faaliyet gösteren Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi konusunda uzmanlaşmış bir sağlık kuruluşudur. Türkiye'de yüksek bir ivme ile gelişen sağlık sektörü hizmetlerini, ülkemizin temsilini en iyi şekilde yapacak anlayışla sunma amacındadır. 1982 yılından itibaren Türkiye'de ilk kliniğimizde uygulanmaya başlanan implant tedavisi, günümüzde başarıyla uygulanılmaya devam etmektedir.

Diş Kliniğimize ve Labaratuvara tam zamanlı çalışmaya uygun, dikkatli, iş disiplini olan tecrübeli diş teknisyeni çalışma arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • Detaycı, sistemli ve düzenli çalışmayı prensip edinmiş,
  • Tecrübeli,

          iş arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DENTGROUP DİŞ KLİNİKLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Bursa, Antalya, Muğla - Bodrum
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TANFER AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETLERİ A.Ş.

Tanfer Health Group; Tıp alanındaki son gelişmeleri takip eden, Dünya Sağlık Örgütü'nün onayladığı uluslararası yöntem ve tedavileri benimseyen, son teknolojiye sahip araçları kullanan, uzman kadrosuyla kişiye özel yaklaşım ve hizmetler sunan bir sağlık grubudur. Alanında tecrübeli cerrahlarımız, medikal estetik uzmanlarımız ve tüm ekibimizle misafirlerimizin güzellik, bakım ve sağlıklı yaşam alanlarındaki ihtiyaçlarını tespit ederek, koşulsuz hasta memnuniyeti ilkesi ile hizmet vermekteyiz.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları