Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Elektrik Elektronik Teknisyeni

İstanbul Avrupa Yakası
  • 24.09.2020
  • 20 - 50
Sankurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. Elektrik Elektronik Teknisyeni İş İlanı

İş Tanımı

HAVUZ-SAUNA-SPA İNŞAATI, EKİPMAN SATIŞI VE SATIŞ SONRASI HİZMET KONUSUNDA 38 YILLIK DENEYİME SAHİP FİRMAMIZDA,  ELEKTRİK / ELEKTRONİK TEKNİSYENİ OLARAK,

  • Yüzme havuzları ve SPA alanlarının mekanik ve elektrik işlerini yapan firmamızda bu alanlara ait tüm elektrik, su altı aydınlatma, kablolama, pano montajı, elektromekanik ekipman montajı (pompa, frekans invertörü, otomatik dozaj pompaları vb) gibi işlerin yerinde montajını yapmak;
  • Yüzme havuzlarının ozon jeneratörü, tuz-klor elektroliz cihazı, otomatik kimyasal dozajlama sistemi, elektrikli / eşanjörlü ısıtma gibi ürünlerin elektrik bağlantılarını ve kalibrasyonlarını yapmak.
  • Söz konusu ekipmanların yerinde ve teknik serviste tamir ve bakımlarını yapmak.

Aranan Nitelikler


  • Meslek Lisesi ya da Meslek Yüksek Okullarının Elektrik / Elektronik bölümlerinden mezun,
  • Alanında en az 5 yıl deneyim sahibi,
  • Elektrik panolarının, yüzme havuzlarının ve havuzlara ait tüm elektrikli - elektronik ekipmanların montajlarını yapabilecek,
  • Elektrik sistemlerinde arıza takibi yapabilecek,
  • Prezentasyonu ve diksiyonu düzgün,
  • B sınıfı ehliyeti olan, İstanbul yollarını iyi bilen,
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Tercihen Avrupa yakasında, Şişli Merkezimize yakın yerde oturan,
  • Erkek adaylar için Askerlik ile ilişiği kalmamış,
  • çalışma arkadaşı aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SÜRMAK MAKİNE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
14.03.2024
BAŞVUR
KALYON INSAAT SANAYI VE TICARET A.S.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Kemer Country Club
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Özel Sante Plus Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Dün
İstanbul Marriott Hotel Şişli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
SENKROMA BOYAR MADDE TIC. A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
DoubleTree by Hilton Istanbul Topkapi
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
LEGACY OTTOMAN HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Kaya Hotels & Resorts
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Sankurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Şirket Profili :


SANKURT, 30 yıllık tecrübesi ile Türkiye'de yüzme havuzu, sauna ve SPA sektörünün öncülerindendir.

SANKURT, konusunda uzman, profesyonel ekibi ile havuz, sauna ve SPA unsurlarının projelendirmesinden başlayarak tasarım, uygulama ve uygulama sonrası destek aşamalarına kadar dünya standartlarında hizmet vermektedir. Bu çerçevede SANKURT, müşterilerinin bütün özel isteklerini, teknik, estetik ve kaliteyi en iyi şekilde sentezleyerek yerine getirir.

Profesyonel kadrosu ve alt yapısı sayesinde betonarme inşaattan mekanik tesisata kadar bütün aşamaları ile anahtar teslimi yüzme havuzu yapan ender firmalardandır. Sauna tasarımı ve imalatlarında mimari çözümleri, el işçiliğini ve günümüz teknolojisini en iyi şekilde birleştirmektedir. Buhar odaları, Türk hamamları, masaj havuzları, kar odaları, tuz odaları, macera duşları gibi SPA tesislerinin günümüzdeki vazgeçilmez unsurlarının imalatını da ince inşaatları, elektromekanik tesisatları ve tüm detayları ile anahtar teslim olarak gerçekleştirmektedir.

SANKURT, dünyanın en kaliteli markalarının havuz suyu kimyasalları, havuz, sauna, buhar banyosu ekipman ve aksesuarlarının satışını yapmakta, geniş bir müşteri yelpazesine de servis ve bakım hizmeti vermektedir.

SANKURT, sektöre kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi M. Kemal Kurtoğlu’nun, 1982 yılında şantiye şefi olarak inşaatını tamamladığı Alarko-Ulus Naciye Sultan Korusu Sitesi'nin yüzme havuzu işini müteahhit olarak yapmasıyla adım atmıştır.

2004 yılında, SANKURT Ailesi’nin ikinci kuşak temsilcileri İnşaat Yüksek Mühendisi Korcan Kurtoğlu ile Metalurji ve Malzeme Yüksek Mühendisi Kutluhan Kurtoğlu, şirket yönetimine katılmışlar ve yıllara dayanan tecrübe ile dinamik işgücünü en iyi şekilde birleştirmeyi başarmışlardır.

Dünyada gelişen teknolojiyi ve yeni akımları yakından takip eden SANKURT, ülkemizin önde gelen isimleri ve kuruluşlarından oluşan referansları ile sektörün lider firması olma özelliğini korumakta, gerçeğe dönüştürdüğü yüzlerce prestijli havuz, sauna ve SPA projesine her geçen gün yenilerini eklemeye devam etmektedir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları