Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Enjeksiyon Operatörü aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Enjeksiyon bölümünde daha önce çalışmış,
Makine ayarları, makine aparatları konusunda bilgi sahibi,
Enjeksiyon makine ve hammadde bilgisine sahip,
Dikkatli ve titiz çalışabilecek,
El becerisi yüksek olup makinede hızlı çalışabilecek,
Üretim planına uygun üretim yapabilecek,
Vardiyalı çalışabilecek,
Esenyurtta ikamet eden,
Erkek adaylar için Askerliğini yapmış,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

UYGUR MOBİLYA SANAYİ TEKERLEKLERİ VE ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AVİTECH KAUÇUK METAL END. ÜRÜNLER SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

Firmamız Kauçuk ve Metal birleşiminden oluşan titreşim sönümleyici parçaların üretilmesi amacıyla kurulmuştur. Titreşim teknolojilerinde başta Raylı Sistemler olmak üzere Endüstriyel Makine Sanayi, Denizcilik Endüstrisi, Tarım ve İş Makineleri gibi birçok alanda faaliyet gösteren firmamız, uzman, yenilikçi, genç ve dinamik kadrosuyla müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarımdan üretime kadar olan bütün süreçlerinde en iyi tedarikçileri konumundadır.

Yenilikçi ve öncü yapısıyla firmamız yüksek kalite ve ileri teknolojisi ile birlikte küresel firmaların en önemli tedarikçilerinden birisi olacaktır.

Esnek ve Gelişen yapısıyla sektörün önde gelen bir firması olarak AVITECH KAUÇUK METAL tüm Dünyada kendi pazarını oluşturmayı hedeflemektedir.

Misyon;
  • Dünyada ve Yurt içinde yüksek kalitede ve yüksek standartlarda üretim yapan titreşim teknolojilerinde öncü bir firma olmak…
Vizyon;
  • Üstün teknoloji yatırımları ve yenilikçi yapısıyla, insan kaynaklarına yatırım yaparak, sürdürülebilir bir büyüme yakalamak. İnsana, doğaya ve çevreye duyarlık öncülüğünde, müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılarken, kalite, güven ve doğru üretim metotlarıyla Dünya çapında tanınmış bir marka olmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları