Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Finans Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 6.08.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

 

 Alüminyum Dış Cephe Giydirme sistemleri projelendirme, imalat ve montajı yapan Firmamızın Finansman departmanında istihdam edilecek takım arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler



*Meslek Yüksek Okulu veya Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
*Konusunda 1-3 yıl deneyimli,
*MS Office programlarına hakim,
*İyi derecede Logo ve excel kullanabilen (tercihen yapıtaşı veya ERP programları deneyimli),
*Tekdüzen hesap planına vakıf,
*Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek, hızlı, düzenli, planlı çalışan ve ekip çalışmasına yatkın,
*Tercihen Avrupa yakasında ikamet eden,
*Askerlik hizmetini tamamlamış (erkek adaylar için)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

PARKTURK OTOPARK YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Bugün
BAŞVUR
İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Son 1 Ay
HAMPTON BY HİLTON İSTANBUL OLD CITY
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ARPACIOĞLU GIDA ITRİYAT SANAYİ ve ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
BAŞVUR
HAT-SAN GEMİ İNŞAA BAKIM ONARIM DENİZ NAK.SAN.VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Son 1 Hafta
ELBİ ULUSLARARASI ELEKTRİK SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Ay
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
ASSİST TEKNİK MEKANİK İNŞAAT SAN VE TİC.LTD ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
15.02.2024
BAŞVUR
URAS HOLDİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
29.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AYGÜN ALÜMİNYUM SAN VE TİC A.Ş.

-Aygün Alüminyum 1979 yılında İstanbul, Levent’ teki atölyesinde mütevazi bir işletme olarak başlattığı mimari Alüminyum doğrama uygulamalara, takiben cephe kaplama işine bugün İstanbul, Tekstilkent, Koza Plaza’ da 1.500 m² merkez ofisinde ve 32.000 m² Tekirdağ, Çorlu fabrikasında devam etmektedir. Ürün kapasitesini genişletmek ve yeni pazar potansiyeline hizmet sunabilmek amacı ile inşaatı süren 13.500 m² lik yeni tesisini 2016 yılında bünyesine katacaktır.

-Firmamız, alüminyum giydirme cephe işinde yüksek binalardan, alışveriş merkezlerine, rezidanslardan, hastanelere pek çok alanda öncü olmuştur. Uygulamacı ve yatırımcı olarak beş ana şirketiyle faaliyet gösteren Aygün Alüminyum, 1000’ in üstünde çalışanıyla büyük bir ailedir. Başta Türkiye olmak üzere Sibirya’ dan, Amerika’ ya; İngiltere’ den Belçika’ ya kadar 20 ülkede faaliyet göstermekte olup, zamanla işinde uzmanlaşan öncü ve büyük bir firmaya dönüşmüştür.

-35 yılı aşkın uygulamacı kimliğiyle geniş bir coğrafyada uygulama ve mühendislik alanında bir marka olan firmamız, özellikle ERP sistemi ile yönetilen iş akış sistemini kurmuş, projelendirme, mimarlık, mühendislik, planlama, teklif, satınalma, imalat ve montaj, muhasebe ve finans, insan kaynakları konularındaki önemli deneyimle kendi uzmanlık alanını oluşturmuştur. Bunun yanında partnerimiz Schüco firmasının Türkiye ve Almanya teknik AR-GE gruplarının desteklerini her zaman yanımızda görmekteyiz.

-Bugün uluslararası arenada tanınan, rekabet gücü yüksek olan Aygün Alüminyum, faaliyetlerine değişim ve gelişimin sonucu olarak 2002 yılında Rusya’ da merkez ofisi ve fabrikası ile, 2010 yılından itibaren Belçika Brüksel ofisi ve şantiyesi ile ve 2015 yılından itibaren İngiltere Londra ofis ve şantiyeleri ile hizmet vermeye devam etmektedir. 2016 yılında Amerika’ nın Florida eyaletinde de ilk projemize başlamış bulunuyoruz.

-Aygün Alüminyum uzun yıllar içerisinde bütün projelerini başarı ile tamamlamış, böylece pek çok konuda farklı ülke ve koşullarda önemli deneyimler elde etmiştir. İmalat alanındaki başarılarını, uzman kadroya ve makine parkuruna yapmış olduğu yatırımlar ile arttırmıştır. Fabrikamızda 30 parkurda imalat işlemleri devam etmekte olup, teknolojinin ve ihtiyaçların gereği doğrultusunda her sene en son model makinalar demirbaşlarımıza eklenmektedir.

-Firmamız dünya devleri arasında yer almayı başarmış, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, ekibinin gücüne ve oluşturduğu sisteme güvenen, çevre ve iş güvenliğini konusunda taviz vermeyen bir anlayışı benimsemiş, genç, deneyimli ve profesyonel yönetim kadrolarına sahip, kurumsallaşmayı özümsemiş uzmanlığı ile değer yaratan bir markadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları