Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru

İstanbul Avrupa Yakası
  • 3.10.2022
  • 200 - 500

İş Tanımı

Doku Medical, İstanbul’un merkezi Şişli’de 5 bin m 2 genişliğindeki kliniği ile medikal estetik ve plastik cerrahi alanında A+ hizmet sunuyor. 400 sağlık çalışanı ve 20’ye yakın uzman doktoru ile kalıplaşmış metotların dışına çıkan klinik, farklı çözüm önerilerini dünyanın dört bir yanından gelen hastaları ile buluşturuyor.

Bu ilan, Doku Medical bünyesinde oluşabilecek pozisyonlara genel başvuru ilanıdır. Bu yolla yapılacak başvurular, şirketimiz bünyesinde doğabilecek fırsatlarda değerlendirmeye alınmak üzere saklı tutulacak; nitelikleriniz ve isteklerinize uygun pozisyonlar olduğu takdirde sizinle irtibat kurulacaktır.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, kariyerinizde başarılar dileriz.

Aranan Nitelikler

  • Tercihen benzer sektörlerde deneyim sahibi,
  • Güler yüzlü,
  • İletişim yönü güçlü,
  • Tercihen yabancı dil bilgisi olan,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Birinci Hospital
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, Zonguldak - Ereğli
Son 1 Hafta
GORRION HOTEL ISTANBUL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
SOYAK FİNAL OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası
7.06.2023
BAŞVUR
A101 Yeni Mağazacılık A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
1.06.2023
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DOKU ESTETİK VE SAĞLIK HİZM. TİC. LTD.ŞTİ.

2017 yılında Uzman Dermatolog Dr. Serkan & Melda Aygın tarafından kurulan Doku Medical’ın kuruluş felsefesi, hastalarına Türkiye’nin sağlık alanındaki dünya standartlarına sahip deneyim ve tecrübesini sunmayı içeriyor. 1996 yılından itibaren profesyonel anlamda sağlık sektörünün içerisinde yer alan ve Dr. Serkan Aygın Klinik ile saç ekimi alanında adını dünyaya duyuran başarılı doktor Serkan Aygın, 25 yılı aşan deneyimi ile bu alanda da fark yaratıyor.
İstanbul’un merkezi Şişli’de 5 bin m 2 genişliğindeki tesis ile medikal estetik ve plastik cerrahi alanında A+ hizmet sunuyor. 400 sağlık çalışanı ve 20’ye yakın uzman doktoru ile kalıplaşmış metotların dışına çıkan klinik, farklı çözüm önerilerini dünyanın dört bir yanından gelen hastaları ile buluşturuyor.
Ulusal ve uluslararası sağlık standartlarının ışığında, son teknolojiyi etik değerler çerçevesinde kullanan Doku Medical, hastaların geleceğine değer katmayı hedefliyor. Saç ekimi, cilt gençleştirme, bölgesel incelme, lazer tedavileri, dolgu uygulamaları ve plastik cerrahi alanlarında başarılı çalışmaları ile adından sıkça söz ettirirken uzun yıllardır hastalarına en doğru ve en doğal çözümleri sunuyor.
Kliniğin içerisinde yer alan yüzlerce sanat eseri ve estetik mimari anlayışı ile alışılagelmiş klinik algısını yıkmayı hedefleyen Doku Medical, hastaların yaşadığı deneyimi işlem öncesi ve işlem sonrası olarak ayırmadan bir bütün olarak tasarlıyor. Ve bu noktada en yüksek kalitede hizmet vermeyi amaçlarken yaptığı inovasyonlar ile hızlı ve güçlü bir şekilde ilerleyişini sürdürüyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları