Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Grafik Tasarımcı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 17.03.2021
  • 100 - 200
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ Grafik Tasarımcı İş İlanı

İş Tanımı


İstanbul Aydın Üniversitesi Görsel Tasarım Koordinatörlüğümüzde birimimizde görevlendirilmek üzere Grafiker arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
Alanında en az 2 yıl deneyimli,
Adobe Creative Suite, Illustrator, Adobe Indesıgn ve Photoshop programlarını çok iyi derecede kullanabilen,
Tasarım ve uygulamada yaratıcı, detaylara önem veren ve çözüm odaklı, 
Çalışma disiplini yüksek, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,
İletişim becerisi yüksek,
Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
İstanbul Avrupa Yakasında ikamet eden.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AKSUVİTAL DOĞAL ÜRÜNLER GIDA SAN. VE TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bayrampaşa
Son 1 Ay
BAŞVUR
BİRLEŞİK FUAR YAPIM A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
29.01.2024
BAŞVUR
Final Yayınları
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Bugün
ERA KOLEJLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
15.02.2024
Torunlar GYO A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
DEMİRÖREN MEDYA
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
CEBİR TEKSTİL VE KUYUMCULUK SAN. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Mahalle Esnafı İnternet Hizmetleri Limited Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Aydın Üniversitesi;
18.05.2007 tarihinde, Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı (AKEV) tarafından ulusal ve uluslararası düzeyde aranılan nitelikli insan gücünü yetiştirmek amacıyla kurulmuştur. Doğrudan Yükseköğretim Kurulu'na bağlı olarak 2003 yılında Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu adıyla kurulan Türkiye'nin ilk vakıf meslek yüksekokuludur. İstanbul Aydın Üniversitesinin kuruluşuyla birlikte, her iki kuruluş da aynı çatı altında birleşerek ön lisans, lisans ve lisansüstü eğitim vermeye başlamıştır. 

-İstanbul Aydın Üniversitesi
öğrencilerini; çağdaş değerlerle donanmış, kendini geliştirme yolunda eleştirel ve etik düşünme yeteneğini kazanmış lider kişilikli bireyler olarak yetiştirmeyi kendine ilke edinmiştir.

-İstanbul Aydın Üniversitesi uluslararası eğitimde önemli unsurlar olan uluslararası işbirliğinin ve dayanışmanın avantajlarından faydalanarak, yerel, ulusal ve uluslararası arenada tüm akademik birimleriyle eğitime yaptığı katkılarla dünya üzerinde hak ettiği konuma ulaşmanın yanı sıra bilim ve teknoloji alanında da sesini duyurmaya devam etmektedir.

-Akademik eğitimin yanı sıra kişisel gelişim ve mesleki becerilerin artırılmasına da önem veren İstanbul Aydın Üniversitesi sektörlerle yakın işbirlikleri, uygulamalı eğitimi, uluslararası ilişkileri, uluslararası diploma programları ve bünyesindeki destek sertifika programlarıyla da öğrencilerini geleceğin dünyasına donanımlı bir şekilde hazırlamaktadır.

  • "Aydınlık Bir Geleceğe..."

-İstanbul Aydın Üniversitesi ülkemizde ve dünyada yaptıkları bilimsel çalışmalarla ün kazanmış deneyimli akademik kadrosu, İstanbul'un merkezinde yer alan yerleşkeleriyle, tam bir şehir ve kampüs üniversitesidir. Üniversitemizde günün her saatinde farklı etkinliklerle karşılaşabileceğiniz sürekli bir hareketlilik ve enerji hâkimidir.

Misyonumuz;

  • İstanbul Aydın Üniversitesinin misyonu,Üst düzeyde eğitim, öğretim ve araştırma için gerekli, teknolojik olarak güncelliğini sürekli koruyan bir alt yapıya sahip olarak, bilginin ürüne dönüşümünü hızlandıran, dünya standartlarında temel, uygulamalı ve disiplinler arası araştırma ve mesleki yetkinliği öne çıkaran eğitim yoluyla topluma hizmet eden bir kurum olmak,Yerleşkeyi farklı kültürleri ve uluslararası unsurları barındıracak fiziki koşullara sahip hale getirerek, öğrencileri, küresel rekabetin ve kültürel farklılıkların olduğu bir çevreye, bireysel farklılıklarını da göz önünde bulundurarak mesleklerinde yetkin bireyler olarak hazırlamakAkademik dünya, iş dünyası ve STK'lar ile ulusal ve uluslararası düzeyde işbirlikleri oluşturmak,Toplumu ve bireyleri yaşam boyu öğrenmeye teşvik etmek,Ulusal ve uluslararası arenada öğrenciler ve akademisyenler için cazibe merkezi olmakt
Vizyonumuz;
  • İstanbul Aydın Üniversitesi eğitim ve öğretim de mükemmellik anlayışını benimsemiştir.Vizyonu, “bilgiyi üretime dönüştürerek insanlığa fayda sağlayacak bireylerin, çağdaş değişimler doğrultusunda kendini yenileyebilen eğitim programlarında mesleki yetkinlik edinerek yetiştirildiği, sürdürülebilir yeniliklerin hayat bulduğu öncü bir yükseköğretim kurumu olmaktır.”
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları