Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Ofis Asistanı
Nova Arsa
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Ay
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi
Nova Arsa
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Ay
Firmanın Tüm İlanları

Grafiker

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir, İstanbul Anadolu Yakası
  • 12.02.2024
  • 50 - 100

İş Tanımı

 Üniversitelerin Grafik veya Grafik Tasarım bölümü lisans veya ön lisans mezunu,Adobe Photoshop, Adobe Illustrator programlarına  iyi derecede hakim, en az iki sene kurumsal tecrübesi olan,   Ataşehir' e ulaşım problemi olmayan grafiker takım arkadaşı arıyoruz.      


Aranan Nitelikler

Genel Nitelikler;
Üniversitelerin lisans veya ön lisans programlarından ‘’Grafik veya Grafik Tasarım’’ mezunu .(Bunun dışındaki Görsel İletişim Tasarımı, Pazarlama vb. gibi dallardan başvurular dikkate alınmayacaktır.)
  • Portfolyo zorunludur, yüz yüze görüşme öncesinde muhakkak elimize ulaşmış olması gerekir. Yüz yüze görüşme kararı portfolyo değerlendirmesinden sonra alınacaktır.
  • En az iki sene kurumsal firmalarda, kendi alanında çalışmış olması gerekmektedir.
  • Ataşehir lokasyona yakın ,ulaşım problemi olmayan adaylar değerlendirmeye alınacaktır. 
  • Adobe Photoshop(İyi Derece ); Adobe Illustrator (İyi Derece );Premiere Pro (Orta Düzey Yeterli);PowerPoint(Giriş Seviyesi)

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KURTKÖY ERSOY HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
14.12.2023
BAŞVUR
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy, Afyon - İscehisar
Bugün
BAŞVUR
YAŞAR DONDURMA VE GIDA MADDELERİ A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
9.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Nova Arsa

Nova Arsa; 26 yıllık deneyimi ile, dinamik, yenilikçi ve sektörün ihtiyaçlarını en iyi analiz edebilen profesyonel ekibi ile yatırımlara değer katmayı amaçlamaktadır. Kurumsal kimliğimiz ile proje geliştirme, sektörü geliştirmek ve yenilikçi atılımlara odaklanmak adına “Sosyal Arsa” fikri merkezinde projelerini hayata geçirmeye başlamıştır.Bir “ARSA PROJELERİ GELİŞTİRME” şirketi olan Nova Arsa, “Sosyal Arsa / Projeli Arsa” konseptiyle arsa yatırımlarını parlatıp değerlerine değer katarken hacmini de büyük bir hızla büyütmeye devam ediyor.19 Ekim 2022 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen, iş dünyasının başarılı temsilcilerini, uluslararası pazarda yer alan değerli markaların yöneticileri ile buluşturan Global Quality Summit, Global Kalite Zirvesi Ödül Töreni’nde “Yılın Pazarlama Alanında İnovasyon Ödülü’nü Nova Arsa olarak almaya hak kazandık.Bu ödülü gayrimenkul alanında inovatif pazarlama fikirlerimizle yatırımlara değer katmayı amaçlamamız, Sosyal Arsa konseptiyle proje yatırımlarımızı geliştirmemiz ve stratejik hedeflerimiz sayesinde elde ettik.Yaşamın tam içinde, insanlarla doğanın bir arada olduğu her yerde, insanlara sosyal ilişkiler kuruyor, risksiz yatırım olanakları sağlıyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları