Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Havaalanı Tax Free Operasyon Görevlisi

  • 6.02.2023
  • 100 - 200

İş Tanımı

Çalışma alanı Antalya Havalimanıdır. Partnerlik yaptığımız mağazalar ile ortak yürüttüğümüz işler neticesinde, bu mağazalardan alışveriş yapan yabancı turistlerin, ülkeden ayrılmadan önce havalimanında uymaları gereken belli bir prosedür var. Prosedür şu şekildedir:

Mağazalardan alış veriş yapmış olan müşterilerin almış oldukları ürünleri havalimanında Gümrük memuruna faturaları ile beraber ibraz etmeleri gerekmektedir. Bu uygulanacak olan uygulama için misafirlere eşlik edecek ve yardımcı olacak çalışma arkadaşları aramaktayız.

Bir diğer açık pozisyonumuz da Deri ve kuyum mağazaları içindedir. QR ve Kredi ile ödeme yöntemlerini takip edip yürütecek , Banka işlerinden anlayan , Ana dili rusça olan Becerikli , Pratik ve İşini seven çalışma arkadaşları aramaktayız. Aynı zamanda mağaza içinde tax free yapılan müşterileri takip edip onlarla irtibat halinde olunacak. Havaalanı ekibinde bilgi aktarımını yapacak. ( SİDE VE ALANYA MAĞAZALARI İÇİN GEÇERLİDİR. LOJMAN İMKANI VARDIR.)

Aranan Nitelikler

  • Pozisyonunda yükselmeyi hedefleyen
  • Güler yüzlü ve insanlarla iletişimi kuvvetli 
  • Sorumluluk sahibi ve iş/evrak takibi yapabilen 
  • Dış görünüşüne ve hitabına önem veren
  • Vardiyalı çalışmaya olumlu bakan 
  • Rusça bilen 

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

UP REFUND TURİSTİK ARACILIK VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ

2007 Yılında kurulmuş olan firmamız alanında en iyisi için araştırmacı ve yenilikçi çalışmalar yapmaktadır, 2018 yılında da çalışmasını kurumsallaşarak taçlandırmıştır. UNİQUE PARTNER UP bir Turizm Finans ve Danışmanlık Şirketidir. Deri, Kuyum ve Halı sektöründeki mağazalara Tax Free ve Vat Off hizmeti vermektedir. Bunların yanı sıra bankacılık hizmeti de veren firmamız kredi ve QR ile ödeme yöntemlerine de öncülük etmektedir. Türkiye’de bulunan, alışıla gelmiş danışmanlık firma uygulamalarının yanında, operasyonel sorumluluk alarak partnerlerine ek gelirler kazandıran ve yüklerini üzerinden alan Antalya ‘da ilkleri gerçekleştiren Unique Partner çeşitli yatırım enstrümanları ile müşterilerine sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerini sürekli geliştirerek hizmet kalitesini artırıyor
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları