İhracat Satış Temsilcisi

  • 12.02.2024
  • 200 - 500

İş Tanımı

Cleanvac Tektem Makina bünyesinde 1990'dan beri halı yıkama, koltuk yıkama, oto yıkama ve diğer sanayi tipi temizlik makinaları üretim sektöründe faaliyet göstermektedir. Genel Müdürlüğümüz İstanbul Ümraniyede bulunmaktadır.

Temizlik makinaları üretim merkezimiz Adapazarı - Karasu'da bulunup 10.000 m2 açık alan 3.500 m2 kapalı alana, ayrıca Düzce - Akçakoca'da 10.000 m2 açık 2.000 m2 kapalı alanı bulunmaktadır.

Fabrikalarımızda 30'un üzerinde motor üretimi gerçekleşmektedir.

Cleanvac Temizlik Teknolojileri, kendi bünyesinde oluşturduğu Ar-Ge'den Tasarıma, kalıp üretiminden seri imalata kadar tüm hizmetlerini müşteri odaklı yapmaktadır.

Ayrıca temizlik sektörünün ihtiyaçlarını giderecek şekilde özel makina siparişleriylede müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışmaktadır.

ISO - CE gibi sertifikalara sahip olarak kalitesini kurumsal olarak tescil ettirmişdir.

Cleanvac Temizlik Makineleri 60'dan fazla ülkeye ihracat yaparak devlet ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

Ümraniye dudullu merkezimize;

Başta arapça,rusca,ingilizce dillerinden herhangi birini bilen ihracatta deneyimli üretmiş olduğumuz makinaları satışını yapacak,bay/bayan elemanlar alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
ALPRESS KALIPÇILIK DANIŞMANLIK ITH. IHR. SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
ELEKTROTEKNİK KLİMA SAN. ve TİC A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Tektem Makina

-Tektem Makina 1990 yılında İstanbul’da temizlik hizmeti ve halı koltuk temizleme servisleri olarak sektörde faaliyete başlamıştır. 1993 yılından itibaren Cleanvac markası ile halı yıkama makinaları, sanayi tip süpürgeler, basınçlı yıkama makinaları, sert zemin temizleme otomatları, sokak süpürme araçları, akülü yük ve yolcu taşıma araçları üretiminde çeşit ve kapasitesini büyütmüştür.

-Üretim yeri Sakarya Karasu’da 10.000 m2 açık 6.000 m2 kapalı alanda ve Akçakoca Melenağzı bölgesinde 2.500 m2 kapalı alanda bulunmakta olup, şirket merkezi İstanbul’da Ümraniye/Dudullu bölgesinde bulunmaktadır. Tektem, üretmiş olduğu temizlik makineleri ve elektrikli araçlarının, tasarımından kalıp üretimi ve seri üretimine kadar olan tüm süreçleri fabrika bünyesinde gerçekleştirmektedir. Ayrıca temizlik sektörünün talepleri ve elektrikli araçlarla ilgili ihtiyaçlara özel makine tasarlayıp üreterek müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.

-Türkiye ve birçok ülkede dağıtım ağı, satış sonrası keşif ekibi ve satış sonrası servis destek hizmeti ile doğru ürünü, doğru noktaya, zamanında ulaştırmayı ve sürekli verimli kullanımı sağlamayı amaç edinmiştir.

-Cleanvac temizlik makinalarının, ürünlerine ve müşterilerine olan bağlılığı; onu şahıs firması olmaktan çıkartarak, Türkiye’nin endüstriyel tip elektrik süpürgesi, otomatik halı yıkama makinesi, halı sıkma makinaları, zemin temizleme otomatları, Sert zemin ovma ve cilalama makinaları, basınçlı temizlik makinaları, oto yıkama makinaları, buharlı halı koltuk yıkama makinaları ve yüksek vakum makinalarını entegre olarak üreten en büyük özel şirketi haline getirmiştir. Türkiye’ye üretimde birçok ilkleri kazandırmıştır.

-Cleanvac temizlik makinaları üretim teknolojilerine büyük yatırımlar yaparak bu konuda sektörde saygın yerlere gelmeyi değişmez hedef olarak görmüştür. Cleanvac temizlik makine üretimini; sektöre fayda sağlayacak tasarımları, yüksek performansı, dayanıklılığı, güvenirliği ve satış sonrası servis hizmetlerini ön planda tutarak sürdürmektedir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları