Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kauçuk Pres Operatörü

  • 23.12.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

Bursa Küçükbalıklı Bölgesi'nde faaliyet gösteren FRENLAS Otomotiv de Kauçuk Preshane Üretim Hattında çalışma üzere, ekip çalışması ve sorumluluk bilinci ile hareket eden, üretim ve  iş-zaman  planına uygun çalışabilen, iş güvenliği kurallarına ve vardiya düzenine uygun çalışabilecek  takım arkadaşları arıyoruz.

DENEYİMLİ PERSONEL ALINACAKTIR.

Servis Güzergahı:Küçükbalıklı,Altınova,Başaran,Kemerçeşme,Koğukçınar,Bahar Mh.,Gülbahçe,Zafer Mh.,Duaçınar,Millet Mh.,Vatan Mh.,Hacıvat,Fatih Mh.,Beşyol

Aranan Nitelikler

Kauçuk Preslerde çalışmış  tecrübe sahibi arkadaşlar ,·       

Kauçuk üretim tecrübesi olan,

Kauçuk Preslere kalıp bağlama sökme işlemlerini gerçekleştirebilecek,

Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilen,

Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk bilincine sahip.

Gerektiğinde fazla mesai sisteminde çalışabilecekİş emrine uygun olarak  Kauçuk Hidrolik Preslerde üretim yapmak, Üretim esnasında karşılaşılan problemlerle ilgili bölüm sorumlusuna bilgi vermek.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
Bursa
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

FRENLAS OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Çeyrek asırdır; Ana merkez, tekerlek, debriyaj, servo diyafram tamir takımları, fren ve toz lastikleri, oring, conta çeşitleri imalatı ile size hizmet veren Frenlas, kısa sürede markalaşma sürecini tamamlamıştır. Ve son olarak ürün yelpazemize 2007 yılı başından itibaren merkez üretimini de eklemiş bulunmaktayız.Ürünlerimiz gerek dizaynı, gerekse kaliteli ve kullanışlı olmaları nedeniyle, Avrupa normlarına uygundur.

Şirketimiz dünyadaki ve Türkiye'deki teknolojik gelişmeleri yakından izleyip bu gelişmeleri zamana uyarlayabilen makine parkı ile ürünlerimize yansıtarak değerli müşterilerimize sunmanın haklı gururunu taşımaktadır.FRENLAS LTD.ŞTİ. 3000 m2 kapalı alana sahip entegre bir tesistir. Araştırma - geliştirme bölümü sayesinde, üretim teknolojileri yönünde geliştirdiği özgün projelerle, Türk sanayisinin Dünya ile rekabet gücüne katkı sağlayabilmenin çabası içindedir.

Ürünlerimiz Türkiye’nin dört bir yanında kullanılmakta olup ayrıca Dünya'nın çeşitli ülkelerine de ihraç edilmektedir.

Sektöründe güvenilir bir imza olan Frenlas, kalite ve güven ilkesinden yola çıkarak ürünün kalitesinin en üst düzeyde olmasını sağlamak amacıyla TSE 10357 ve ISO 9001-2008 standart’ına uygun üretim yapmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları