Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

KURUMSAL İLETİŞİM VE VELİ İLİŞKİLERİ MÜDÜRÜ

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy, İstanbul Anadolu Yakası
  • 14.03.2023
  • 100 - 200

İş Tanımı

Özelleştirilmiş Eğitim yaklaşımı ile yüksek kalitede eğitim hizmeti sunan kurumumuz Fiin Koleji'nin veli ilişkileri ve kayıt sürecine yön verecek, Kurumsal İletişim ve Veli İlişkileri Müdürü aramaktayız.

Aranan Nitelikler

İnsan ilişkilerinde başarılı,
iletişim ve ikna gücü yüksek,
Tercihen iyi derecede ingilizce konuşabilen,
Takım çalışmasının önemine hakim,
Diksiyonu düzgün,
Dış görünümüne özen gösteren, 
Eğitim sektöründe benzer pozisyonda en az 5 yıl deneyimli,
Tanıtım, İleşim ve Kayıt süreçlerini yönetebilecek,
Dikkatli, titiz ve takip yeteneği kuvvetli

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

TÜRKİYE DOWN SENDROMU DERNEĞİ
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
YAŞAR DONDURMA VE GIDA MADDELERİ A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
9.02.2024
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Dün
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
KAVRAM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Dün
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Hafta
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Son 1 Hafta
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Özel Fikir İnsanı Koleji

    Fiin Koleji, Türkiye ve Finlandiya'da faaliyetleri bulunan kurum, 20 yıllık eğitim tecrübesi ve on binlerce öğrencinin gözlem ve geri bildirimleri ışığında, geleceğin Türkiye’sine vizyoner insanlar yetiştirme hedefiyle, son derece yetkin ve tecrübeli bir kadro tarafından kurulmuştur. Çocuklarımız, bu gün geçerli birçok mesleğin, Yapay zekâ tarafından icra edeceği bir gelecekte yaşayacaklar. Kuşkusuz özgür düşünen, yaratıcı ve analitik olanlar, gelecekte en çok aranan insanlar olacak. Fiin Koleji, eğitimi teknolojiye boğmadan, öğrencilerin sanal dünyada kaybolmayacağı ama teknoloji ve onu ortaya çıkaran mantığa hakim, yaratıcı düşünen, Dünya’yı tanıyan  “gerçek dünyada yaşayan,  gerçek, dünya vatandaşları” yetiştirir.  

  • Fiin Koleji, Mutlu, doğa sevgisi olan, çevre bilinci oluşmuş, başkalarının haklarına saygılı, hayat boyu öğrenen, kendi yeteneklerinin farkında bireyler olarak yetiştirilir. 
  • Beden, zihin, duygu gelişimleri aktif katılım ortamları yaratılarak sağlanır ve çağdaş eğitim materyalleri ile desteklenir.  Kendi sorumluluğunu alabilme, kendini doğru ifade edebilme, araştırma ve sormaya meraklı bireyler yetişir.   
  • Zihin, duygu ve beden gelişimleri, oyun, drama ve spor çalışmaları ile hazırlanır.  Sağlıklı beslenmeleri ve güvenlikleri çok ciddi ve titiz bir süreç yönetimiyle sağlanır.  Sevgi dolu, özgür ortamlarda tecrübeli öğretmenler ile hayata hazırlanırlar. 
  •  Anadilleri Türkçeyi doğru ve düzgün konuşmaları desteklenir.  Yabancı dil yetkinlikleri doğru temeller atılarak güçlendirilir.

Vizyonumuz;

  • Özel bir akademik çalışmayla, Dünya’nın En Başarılı eğitim sisteminin Türk eğitim ve sosyal yapısına uyarlanması yolu ile akademik sanatsal ve sportif açıdan yetkin geleceğin Mutlu, Başarılı ve lider insanlarını yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Misyonumuz;

  • Misyonumuz, Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda, çocuklarımızın yeteneklerinin ortaya çıkarılmasına ve geliştirilmesine yardımcı olmak. Öğrenmeye ilgi uyandırmak, oyun yoluyla öğrenmelerini desteklemek, bilişsel, sosyal, dil ve psikomotor becerilerinin gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunmak ve çocuğun çevresi ile olan iletişimine sağlıklı biçimde yardımcı olmaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları