Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Maden Mühendisi

Erzurum
  • 18.08.2023
  • 0 - 20

İş Tanımı

Erzurum Aşkale’de bulunan  ocaklarımızda görevlendirilmek üzere deneyimli Maden Mühendisleri aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Firmamız fabrikasında/ocaklarında maden mühendisi olarak görev alabilecek;

  • Üniversitelerin Maden Mühendisliği bölümlerinden mezun,
  • açık ocak işletmesinde en az 2 yıl tecrübeli
  • tercihen metalik madenlerde çalışmış
  • daimi nezaretçi sertifikasına sahip
  • askerlik hizmetini tamamlamış
  • yasal mevzuatı hakim ve değişiklilkeri takip edebilecek
  • Erzurum  veya Aşkale’de ikamet edebilecek
  • Daimi nezaretçilik yapabilecek,
  • kırma eleme tesisinde deneyimli
  • Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi arkadaşlar arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

GÜNSAYIL İNŞ. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.
GÜNSAYIL İNŞ. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.
Erzurum
1.03.2025
Tam zamanlı İş Yerinde
ENGEOTEK GEOSENTETİK ÇÖZÜM VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
ENGEOTEK GEOSENTETİK ÇÖZÜM VE ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası...
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
GÜNSAYIL İNŞ. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.
GÜNSAYIL İNŞ. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.
Erzurum
28.11.2024
Tam zamanlı İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

Turkmag Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.

-TÜRKMAG MADENCİLİK SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Cihan Şirketler Grubu’nun bir kuruluşu olan Turkmag Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1998 yılında Trabzon Sac Metal San.veTic.Ltd.Şti. ismiyle Trabzon’da kurulmuş ve daha sonra Trabzon Madencilik ve Metal San.Tic.A.Ş. olarak unvan ve nevi değişikliği yapılmıştır. 2011 yıl başı itibariyle de şirket merkezi Aşkale olmak üzere şirket ünvanı Turkmag Madencilik San.ve Tic.A.Ş. olarak değiştirilmiştir.

-2006 yılında Erzurum’un Aşkale İlçesinde, Yurdumuzun en önemli yeraltı kaynaklarından manyezit ve kromit madenlerini değerlendirerek yurt ekonomisine kazandırmak üzere bir dizi tesis yatırımına başlanılmıştır.

-Kromit Cevheri Zenginleştirme Tesisi Ekim 2007’de, Sinter Manyezit Üretim Tesisi Aralık 2010’da üretimine başlamıştır.

-Ayrıca Diatomit ve Manganez maden sahalarına sahip olan şirket bu madenlerin değerlendirilmesi için gerekli tesis yatırımlarını yapmayı da planlamaktadır.

-Yapılan ve yapılması planlanan yatırımların hayata geçirilmesiyle, bölgede büyük bir sanayi kompleksi oluşacak,böylece yörenin sosyal, ekonomik ve kültürel yapısının gelişmesine katkıda bulunulacaktır.

MİSYONUMUZ
  • Turkmag Madencilik ve ana kuruluşu olan Cihan Madencilik uzun yıllardır Ukrayna’dan demir-çelik ürünleri getirerek Türkiye’de pazarlamaktadırlar. Yapılan ve yapılması planlanan yatırımların hayata geçirilmesiyle, bölgede büyük bir sanayi kompleksi oluşacak,böylece yörenin sosyal, ekonomik ve kültürel yapısının gelişmesine katkıda bulunulacaktır.

VİZYONUMUZ
  • Üretilecek sinter manyezitin en büyük pazarı bazik refrakter üretim endüstrisidir. Manyezit sektöründe, Çin halen Dünya’nın bir numaralı sinter manyezit üreticisidir. Ancak Çin refrakter üretiminde istenilen kalite seviyesini yakalayamamaktadır.Ülkemizde kaliteli sinter manyezit üretimi yapıldığında dünya pazarında belirleyici olmak mümkündür.Hedefimiz istenilen düzeyde kaliteli üretim yaparak siparişleri zamanında teslim etmektir.Böylece pazarda rekabet gücümüz de artacaktır.
  • Avrupa Birliği’ne girme sürecinde, AB ülkelerinin Ülkemizde yatırım yapma girişimleri giderek artmaktadır. Manyezit hammaddesi kaynağından yoksun ülkeler, Çin’deki değişim sonucu Dünyanın 4. büyük manyezit rezervine sahip Ülkemize alternatif olarak bakmaktadırlar. Önümüzdeki 10 yıl içersinde, Manyezit de Bor Minerali gibi Türkiye’nin stratejik bir hammaddesi olacak görünümündedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları