Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Makine Bakım Onarım Sorumlusu

İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Kocaeli Dilovası
  • 22.12.2020
  • 50 - 100
AKADEMİ KESİCİ TAKIMLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Makine Bakım Onarım Sorumlusu İş İlanı

İş Tanımı

Firmamız talaşlı üretim yapan CNC takım tezgahları için “hassas tutucu takım sistemleri”  ve ‘’Özel kesici takım uçları ‘’ üretmektedir.

Firmamızın Üretimin kesintisiz ve istenen kalitede yapılabilmesi için ‘’ Makine Bakım Onarım Teknisyeni ‘’ Bakım Şef’i veya ‘’Makine Bakım Mühendisi ‘’alınacaktır.


İş Tanımı Fabrika bünyesinde bulunan CNC Makinaların Mekanik bakımlarının yapılması, belirli periyotlarda temizlenmesi ve devreye alma işlemlerinin yapılması aşağıda belirtilen niteliklerin CNC makinalarına uygulanması işlerini yapabilecek deneyime sahip çalışma arkadaşı aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

Tercihen Endüstri Meslek Lisesi ve Meslek Yüksekokulu’nun Elektrik ve Elektronik, Mekatronik bölümlerinden veya Torna, Tesviye, Makine Motor Bölümlerinden Mezun, Makine Elektriği, Mekaniği-Montajı, Hidrolik, Pnomatik Pompa, Kompresör, Chiller, gibi mekanik ekipmanlar hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olup bakım ve tamirinde deneyimi olan., Ölçü aletleri kullanabilme yetkinliğine sahip Bakım ve günlük programa uygun olarak sistemdeki makinelerin periyodik kontrollerini yapacak olan Takım çalışmasına yatkın, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış Yeni projeler ve revizyonlarda ekipman ve makinaların yerleşim, montaj ve devreye alma İşlemlerinin gerçekleştirilmesinde usta olan Arıza duruşlarında en kısa sürede müdahale edilmesini ve makinelerin sürekli faal halde olmasının Sağlayan Alanında en az 5 yıl iş tecrübesine sahip, Gebze, Çayırova, Beylikbağı, Ümraniye, Sultanbeyli, Çekmeköy, adreslerinde ikamet eden. Çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız vardır.  

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Ergene
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Yalova, Bursa, Bilecik, Sakarya, Eskişehir, Manisa, Balıkesir, Çanakkale, Düzce, Antalya
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Bugün
BAŞVUR
Kocaeli - Gebze, Kocaeli - Gebze
Dün
BİRİKİM OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM HİZ. A.Ş.
Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
KIRICILAR İNŞAAT TARIM HAYVANCILIK PEYZAJCILIK SAN. VE TIC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
12.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AKADEMİ KESİCİ TAKIMLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Şirketimiz, 2010 Yılında Adalet KELEŞ tarafından, Tutucu üretimi ve Satışı amacıyla İstanbul bölgesinde kurulmuştur. Her geçen yıl Çalışan sayısını ve Cirosunu bir önceki seneye göre daha fazla katlayarak istikrarlı şekilde büyümüştür, ve bu büyüme istikrarı devam etmektedir. 2019 Yılında Özel takım üretimine başlanmış ve Daha büyük bir fabrikaya ihtiyaç duyulmasından dolayı, Kocaeli bölgesinde 4.000m² alana sahip bir fabrikaya taşınmıştır. 2020 Yılındaki verilere göre 4 Mühendis, 5 Tasarım Ekibi, 4 Kalite Ekibi Başta olmak üzere çalışan personel sayısı 50 nin üzerinde seyretmektedir. Bünyesinde aktif çalıştırmakta olduğu 40 dan fazla CNC ve TORNA tezgahları bulunmaktadır.


Şirketin markası G-TECH dir. Firmamız Yüksek kaliteli ve hassas tutucuları üretimini gerçekleştirip, başta Türkiye olmak üzere birçok pazara hizmet vermektedir. Türkiyede; Ankara, Konya, İzmir, Adana, ve Bursa gibi bir çok sanayi bölgesinde Temsilcilerimiz ve iştiraklerimiz bulunmaktadır. Müşteri ağımız; Başta Havacılık, otomotiv, savunma sanayi, endüstrisi, makine üreticileri ve kalıp üreticileri olmak üzere ürün yelpazesi çok geniş bir kitleye hitap etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları