Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

makine arızalarından anlayan, deneyimli, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, B sınıfı ehliyeti olup araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan, uzun süreli çalışmak isteyen, Autocad ve Ms Office kullanabilen ekip arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Makine Mühendisliği ve/veya Makine ile ilgili bölümlerden mezun,
B sınıfı ehliyeti olan,
Askerlik görevini tamamlamış,
Makinalar ve elektrik aksamı ile tecrübesi olan,
Ms Office ve Autocad kullanabilen,
Seyahat engeli olmayan
ekip arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
30.01.2024
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Türkiye
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

SANOVA BÜRO MOB. TEKS. TUR. İNŞ. DEK. VE GIDA TİC. LTD. ŞTİ.

Firmamız tarafından üretilen ergonomik ve çok fonksiyonlu ofis koltukları, 41 yıllık tecrübe ile ileri teknolojiler kullanılarak, ülkemizde bir ilk olarak üretilmeye başlamıştır. Yüksek kalite standartlarına uygun, çok fonksiyonlu ürünlerimiz, entegre tesislerimizde üretilip, uzman kadromuzun sürekli zenginleştirdiği tasarım ve ar-ge çalışmalarıyla şekillenerek değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.

SANOVA Tasarım Ekibi, ofislerde maksimum verimliliği, konforu ve iş hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen detay çözümleriyle ve insan sağlığına, çevreye karşı duyarlı olma anlayışıyla, uzun ömürlü ürünler tasarlamaktadır.

Ekoloji kavramları, estetik, ergonomi ve işlevselliğin ön planda tutulduğu, çevreci materyallerin kullanıldığı ürünler, kişiye özel kullanım kolaylıkları ile göze çarpar. Farklı boy ve vücut yapısındaki her insanın rahatlıkla kullanabileceği ürünler, uzun süreli kullanımlardan kaynaklanan sırt ve bel ağrılarının oluşmasını minimize eder. Çalışırken tüm vücut hareketlerine ve ölçülerine uyum sağlayarak performansınızı artırır. Zengin renk seçenekleri ile ofislerinizdeki şıklığa ve konfora değer katar.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları