Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Matbaa Makinesi Operatörü

İstanbul Avrupa Yakası
  • 20.08.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

Nonwoven Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Netpak Ambalaj San.Tic.A.Ş Firmamızda görevlendirilmek üzere Matbaa Makinesi Operatörü / Yardımcısı / Ustası arayışımız bulunmaktadır.

Aranan Nitelikler

Meslek lisesi mezunu tercihen Matbaa bölümünden,Flesko Matbaa Makinasında En Az 2 Yıl Deneyimli,NONWOVEN, Plastik PE, PP, OPP, CPP, TORBA Sektöründe Tecrübeli,İletişim ve analitik düşünme becerileri gelişmiş,Askerlik hizmetini tamamlamış,Avrupa Yakasında ikamet eden/ edebilecek olan, (Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, E-5 Metrobüs güzergahı)Vardiyalı çalışabilecek Stek Matbaa - Tamburlu Matbaa Operatörleri / Ustaları ve Yardımcıları arayışımız bulunmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

POYRAZ Dar Tekstil Etiketçilik Matbaacılık San.Ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
POYRAZ Dar Tekstil Etiketçilik Matbaacılık San.Ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MURATEKS TEKSTİL MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Zeytinburnu
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ULTRAPAK MAKİNA SANAYİ TİC.A.Ş

Firmamız uluslararası patente sahip ürünleri ve üretim teknikleri ile ülkemiz için çalışıyor, dünya için doğa dostu poşetler üretiyor, hammaddeden başlayıp üretim makinalarına kadar yerli üretim teknolojileri ile uluslararası piyasada öne çıkmakmaya çalışmaktadır. Farklı müşteri ve ürün gruplarında uzman kadromuz müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini tatmin edecek kalitede ürünler üretmek, tüketici çıkarlarını en iyi şekilde korumak ve pazarımızda aranılan üretici olmak için çalışmaktadır. Kaliteli ürün ve hizmet için elimizdeki makine paktı ve uygun çevre çalışma koşullarımızı birleştirerek doğru, kaliteli ve zamanında hizmetinize sunmak için uğraşmaktayız.

Müşterilerimize sadece kaliteli üretimle hizmet vermeyi değil, karşılıklı fikir alışverişi ile müşterilerimizin toplam kalite anlayışına ve firma karakterine uygun çalışmalar ile hedefine ulaşan sonuçları aramaktayız.Üretim süreçlerimizde ve üretim sonrası müşterilerimizi dinliyor önerilerine göre geliştimeler yapıyoruz. Firmamızdan aldığınız ürün ile ilgili paylaşmak istediklerinizi memnuniyet ve şikayetlerinizi Anket sayfamızdan bize iletebilirsiniz. Anket sayfamız yalın iletişim hedeflenerek sonuçlar direkt olarak yönetim kurulu üyelerine hiçbir aracı olmadan iletilmektedir.

Firmamızın unvanı NET ve PAK hecelerinin anlamları birleştirilerek oluşturulmuştur. Firmamız üretimden satışa ticaretinin her aşamasında açık şeffaf bir yönetim ve ticaret anlayışını tercih etmiş ve devam ettirme amacındadır. Bu ideal unvanımızın 'NET' kısmını oluşturmaktadır. Unvanımızın devamı eski Türkçeden gelen Farsça kökenli anlamı temiz, saf ve yalın olan 'PAK' kelimesidir. Ayrıca PAKETLEME kelimesinin kısaltması, İngilizce PACKING kelimesi ile sektörel uyumu uluslar arası ve yerel anlamda firmamızı tek kelime ile anlatmamıza imkan vermiştir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları