MODELİST
- 10.06.2026
- 0 - 20 Başvuru
İş Tanımı
GERBER (V:8,5 / V:14) SİSTEMİNDE
KOLEKSİYONDAN ÜRETİM AŞAMASINA KADAR KALIP SERGİLEYEBİLEN
DENEYİMLİ MODELİST ALINACAKTIR.
Aranan Nitelikler
TERCİHEN SEFAKÖY CİVARINDA İKAMET EDEN
Özet Bilgiler
- Modelist
- Tekstil
- Tekstil
- Tam zamanlı
- İş Yerinde
- Eleman
- İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Beşyol, Gültepe Mahallesi, Küçükçekmece/İstanbul
- 0-3 yıl
- 11.06.2026
- 10.07.2026
Benzer İlanlar



Telefon numaranı doğrula
Başvuru Formu
BALİNLER ULUSLARARASI TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.
-Balinler 1971 yılında İstanbulda kurulmuştur. Türkiye'de markalaşmayı hedef alan ilk tekstil kuruluşlarından biri olarak okul üniforması üretiminde Balinler markasını yaratmıştır.
-1978 yılından bu yana denim ve non denim konfeksiyon ürünleri ihracatı yaparak Avrupada önemli bir pazar payına sahip olmuştur.İhracatının tamamını Avrupa ülkelerine gerçekleştiren şirketimiz kalitesi ve güvenirliliği ile sektörde etkin bir marka durumuna gelmeyi başarmıştır.
-Yıllık 2.400.000 adet üretim kapasitesi ile gerçekleştirdiği ihracatıyla Türk ekonomisine katkı sağlamaktadır.
Hizmetlerimiz;
-Şirketimiz misyon olarak benimsediği anlayış ile güncel trendlerin takibini değil bizzat trend yaratarak bunun moda haline dönüşümünü sağlamaktadır.Bu paralelde kumaş aksesuvar konularında yenilikler ile başladığı yolculukta numune aşamasından başlayıp kesim, dikim,yıkama,paketleme ünitelerindeki tecrübesi ile tüm Avrupada bilinir bir marka haline gelmiştir.
- Tasarım
- Satış ve pazarlama
- Modelhane
- Planlama
- Kesim
- Dikim
- Yıkama
- Finiş
- Paketleme
- Yükleme
