Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

İngilizce Öğretmeni
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NİLÜFER KAMPÜSÜ
Bursa - Nilüfer
Son 1 Hafta
Anaokulu Müdür Yardımcısı
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NİLÜFER KAMPÜSÜ
Bursa - Nilüfer
Son 1 Hafta
Call Center Elemanı
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NİLÜFER KAMPÜSÜ
Bursa - Nilüfer
Son 1 Hafta
Anaokulu Öğretmeni
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NİLÜFER KAMPÜSÜ
Bursa - Nilüfer
19.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

Okul Müdür Yardımcısı

  • 16.03.2023
  • 200 - 500

İş Tanımı

Bahçeşehir Koleji’ne özel eğitim yöntemleri ile Kişiye Özgü Öğretim Modelini benimseyerek çalışacak, 21. Yüzyıl becerileri ile donanmış, dünya vatandaşı, topluma değer katan bireyler yetiştirecek Okul Yöneticisi başvurularını beklemekteyiz.

Aranan Nitelikler

  • Türkiye’de 7 bölge 62 il 155 kampüs ile hizmet veren Bahçeşehir Koleji’nin büyüyen organizasyon yapısı içerisinde, yeniliğe, gelişime ve aydınlık geleceğe yürüyen; fikri, irfanı, vicdanı hür nesiller yetiştirmek amacı ile 2023–2024 Eğitim Öğretim yılında mevcut ve yeni açılacak okullarımızda görev almak üzere eğitim gönüllüsü ‘’Okul Yöneticisi’’ arıyoruz.
  • Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Eğitim kurumlarında minimum 5 yıl "yöneticilik" tecrübesine sahip,
  • MEB mevzuatı ve resmi işlemlere hâkim,
  • Organizasyon, planlama, koordinasyon ve takip yönü kuvvetli,
  • Eğitim teknolojilerini etkin olarak kullanabilen,
  • Ekip yönetimi becerilerine sahip,
  • İletişim ve temsil yeteneği güçlü,
  • Analitik düşünebilen ve çözüm odaklı çalışan,
  • Sürekli gelişimi hedefleyen, yeniliklere açık ve vizyon sahibi.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KAVRAM KURS MERKEZİ
Bursa - Yıldırım
Bugün
BAŞVUR
UĞUR OKULLARI
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya
Bugün
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Bursa
Son 1 Hafta
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NİLÜFER KAMPÜSÜ
Bursa - Nilüfer
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KUZU EĞİTİM KURUMLARI LTD ŞTİ
Bursa
26.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NİLÜFER KAMPÜSÜ

Bahçeşehir Koleji, yarım asırdır eğitim alanında faaliyet gösteren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin parçasıdır. 54. gurur yılını kutlayan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının 1968 yılında Laleli’de üç sınıflı bir dershane ile başlayan öyküsü, bugün Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında kaliteli eğitimi yeni nesillerle buluşturan global eğitim markası olarak başarıyla sürüyor. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları; bünyesinde bulunan Bahçeşehir Koleji, Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri, Uğur Okulları ile BAU Global şemsiyesi altında; Bahçeşehir Üniversitesi, BAU International University Washington DC, BAU International Berlin – University of Applied Sciences, BAU International University Batumi, Bahçeşehir University Cyprus, International Academy of Rome, BAU Global Silicon Valley Incubation Center, BAU Global Hong Kong, Mentora Dil Okulları, CES Toronto Dil Okulları ve Toronto & CES Junior Summer Schools ile dünya çapında 150 binden fazla öğrenciyi kaliteli eğitimle buluşturuyor. 50. yılını kutlayan global eğitim kurumu Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin üyesi olarak 1994 yılında Bahçeşehir’deki ilk kampüsüyle eğitime başlayan Bahçeşehir Koleji, kurulduğundan bu yana fark yaratan uygulamaları ve dünyaya örnek oluşturan eğitim modelleriyle Türkiye’de dünya standartlarında, çağdaş ve kaliteli eğitime öncülük ediyor. Türkiye’de STEM eğitimini uygulayan ilk eğitim kurumlarından olan Bahçeşehir Koleji, Kişiye Özgü Öğretim Modeli KÖM, Master 6, Çift Dilli Eğitim, Kodlama ve Robotik, Together, Sosyal Takip Programı STP gibi eğitim modelleri ile eğitimdeki yenilikçilik vizyonunu sürdürüyor. Enver Yücel’in, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının global eğitim ağının parçası olarak dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji’nin, “kaliteli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak” amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında eğitim yatırımları bulunuyor. 2021-2022 eğitim öğretim yılı itibarıyla Bahçeşehir Koleji, Türkiye’nin 57 ilinde 144 kampüsü ile 60 binin üzerinde öğrenciye eğitim veriyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları