Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ön Büro Sorumlusu

  • 25.08.2020
  • 200 - 500

İş Tanımı

Şirketimizin İnşaat Sektöründe yer alan kolu için, karşılama ve sekreterya işlerini üstlenecek, aşağıdaki kriterlere sahip iş arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Tercihen Üniversitelerin Halkla İlişkiler, Pazarlama, İşletme, İktisat, Okul öncesi Bölümlerinden Mezun • Saha da çalışmaya istekli • Güler yüzlü, diksiyonu düzgün,bakımlı ve prezantabl, • Sakin ve olumlu bir kişilğe sahip • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim becerisi yüksek, iş disiplinine sahip, kendisi ve işi için gelişime açık  Eleman alınacaktır.Fotoğrafsız başvuru kabul edilmeyecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Trabzon - Ortahisar
Bugün
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SABIRLAR FINDIK IHRACAT LTD STI.

Bir aile firması olan SABIRLAR 1965'ten günümüze fındık ihracatı gerçekleştirmektedir. Kabuklu fındık, iç fındık ve işlenmiş fındık satışı yapılmaktadır.Firmanın 1970 yılında küçük bir kırma fabrikası ile başlayan ticaret hayatı,1989 yılında fındık işleme fabrikası kurulması için yatırımlar yapılmıştır,
yatırımlarla günümüzde 6500 metre karelik kapalı alan ve 2006 yılında ilave edilen soğuk hava deposu ile ürün kalitesini artırıcı gelişmelere devam etmektedir. Türkiye'de ilk defa  Lazerli Seçme Sistemi olan Elbicon Makinesini ithal eden firmamız 1997 yılında bünyesine katılan yeni depolama alanlarını bünyesine katmıştır. ISO 9002 kalite sistemini 1998'de alan firmamız HACCP Sistemi sürecini 1999'da tamamlamıştır.

Firmamız 2000 yılından günümüze BRC Level A sertifikasına sahiptir. 2005 yılında fabrikaya yapılan ilave binalar ile üretim sahası 6500 metre kare kapalı alana sahip olmuştur. Ayrıca depo sahasına soğuk hava deposu ilave edilmiştir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları