Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

RE/MAX Bal gayrimenkul ofisimize Mutfak Görevlisi arıyoruz !

  • 21.01.2022
  • 20 - 50

İş Tanımı

RE/MAX Bal ailemize Mutfak Görevlisi arıyoruz..

RE/MAX ofislerinde mutfak görevlisi ne iş yapar? 

Ofisin genel temizlik ve düzeninden sorumludur. 
Misafirlere içecek servisi yapar.
Temizlik ve mutfak ihtiyaçlarının kontrolünü yapar, siparişini gerçekleştirir.

Hem ofis danışmanlarımızı hem de müşterilerimizi güleryüzlü karşılar.
Dış görünüşüne dikkat eder, bakımlı ve temiz olur.

Ofis Asistanı'nın olmadığı zamanlarda bankodan, telefonları cevaplama ve müşteri karşılamadan sorumludur. Aynı zamanda bilgisayar kullanımına da yatkın olmalıdır.

Aranan Nitelikler

Ulaşım sıkıntısı olmayan, insan ilişkileri kuvvetli olan, güleryüzlü ve enerjisi yüksek adaylarımızın başvurularını bekliyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Balıkesir
Dün
Balıkesir
Son 1 Ay
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Balıkesir
7.03.2024
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

RE/MAXBal

RE/MAX Bal, Balıkesir Merkez'de 2019 Ocak ayı itibariyle açılmış olup an itibariyle 29 kişilik ekibiyle hizmet vermektedir. Aktif olarak konut, konut projeleri, ticari dükkan, bina ve yatırımlık arsa - arazi konusunda profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir. RE/MAX Bal ofisi; donanımlı kadrosu, kaliteli ve daimi eğitimleri, müşteri odaklı hizmet standartları ile hizmet vermektedir. Gayrimenkul sektöründe bu işin profesyonel ve doğru yapılışı noktasında sektöre öncü olmak ve kalite standartlarını yukarılara taşımak birinci hedefimizdir. Müşterilerimizin bir seferlik değil hayat boyu bütün gayrimenkul ihtiyaçlarına cevap verebilecek gayrimenkul danışmanları olmak gayemizdir. Değişen dünya şartlarında devamlı gelişerek, teknolojinin imkanlarından azami faydalanarak yeni ihtiyaçlara çözüm üretmek, daima güncel ve yeni kalmak için daimi araştırma ve geliştirme yapmaktayız.Müşterilerimizin ne istediklerini onlardan önce anlayıp ona göre çözüm üreterek hizmet verdiğimiz aile/firmanın sürekli ve sadık gayrimenkul danışmanı olabilmek misyonumuzdur.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları