Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Ressam
Doğa Koleji
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni
Doğa Koleji
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Ön Muhasebe Uzman Yardımcısı
Doğa Koleji
Ankara
Bugün
Muhasebe Uzmanı
Doğa Koleji
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
Okul Müdürü
Doğa Koleji
İzmir
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Rehber Öğretmen

Türkiye
  • 27.08.2020
  • Yönlendirmeli İlan
DOĞA KOLEJİ Rehber Öğretmen İş İlanı

İş Tanımı

Okula gitmenin mutluluk verdiği bir eğitim düşüyle başladı her şey. Bu düşün ilham kaynağı 'doğa' ydı. Bugün 100'den fazla kampüsümüzde, 10.000'i aşkın çalışanımızla "MUTLU ÇOCUKLAR ÖĞRENİR" felsefesiyle Türkiye’nin en büyük eğitim zinciri olmanın gururunu yaşıyoruz.
Tüm stratejilerinin merkezine yaşam boyu gelişim felsefesini koyan Doğa Koleji olarak mesleğine değer katan siz değerli Rehber Öğretmenlerimiz ile şimdiden tanışmayı çok isteriz.
Birlikte çalışmaktan büyük keyif alan bu kocaman ailenin içerisinde siz de yer almak ister misiniz?

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin 'Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık' bölümünden mezun,
Alanında en az 2 yıl deneyimi olan,
Erkek adaylar için askerlik görevi tamamlanmış veya 2 yıl süre ile tecilli durumda olan,
Öğretmenlik mesleğini seven,
Takım çalışmasına yatkın ve uyumlu,
İletişim gücü yüksek,
Eğitim teknolojilerini derslerinde severek uygulayan, akıllı tahta kullanımı bilgisine sahip,
Üretmeyi seven,

Özet Bilgiler

Doğa KolejiAydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
Doğa Koleji
Türkiye
27.01.2024
BAŞVUR
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
MEKTEBİM OKULLARI
Türkiye
16.11.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Doğa Koleji

Doğa Koleji; ülkemizin dört bir yanındaki kampüsleriyle Türkiye'nin eğitim sektörüne yön vermeye devam ediyor. Doğa Koleji, dünya standartlarında eğitim sunmaya, gelişime ve geliştirmeye katkı sağlarken, “yeni nesil eğitim” felsefesiyle geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri bugünden yetiştiriyor. 

Eğitim kalitesi, akademik, sportif ve sosyal başarılarımızın yanında geliştirdiğimiz yenilikçi egˆitim modelleri ile Türkiye’deki egˆitim sektörüne yön veren Doğa, sundugˆu yüksek standartlardaki hizmet kalitesiyle ögˆrencilerine, çalıs¸anlarına ve topluma degˆer katıyor.Doğa Koleji, bugün, ürettiği eğitim modelleriyle dünyada birçok kurumun örnek aldığı bir eğitim markası... 

Doğa Koleji’ni  diğer eğitim kurumlarından ayıran en temel özelliği; eğitimde klasik kalıpları yıkarak modern, vizyoner modelleri hayata geçirmesidir. Bu farkındalıkla hareket ederek ülkesine ve değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık, sorgulayan, donanımlı, araştırmacı ve dünya ile entegre nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz. 

''Eğitim Teknolojilerinde Dünya Lideriyiz!''

Eğitim Teknolojileri birimimiz ile teknolojiye yön veren üretimlerde bulunuyoruz. Tüm kampüslerimizde dünya standartlarının önünde eğitim teknolojileri kullanıyor, kendi oluşturduğumuz zengin program ve içeriklerle benzersiz bir eğitim veriyoruz. 

  • ULUSLARARASI VİZYONUMUZ
Kurulduğumuz günden beri globalleşen dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor ve uluslararası standartlarda öğrenciler yetiştirmek için uluslararası vizyonumuzu oluşturuyoruz. Bu vizyon doğrultusunda dünya standartlarında eğitim veriyor, sadece Türkiye'nin değil dünyanın takip ettiği eğitim modelleri geliştiriyor, uluslararası projeler gerçekleştiriyor, yönetici, eğitimci ve öğrencilerimizin yurtdışı açılımlarını destekliyoruz. 

  • MİSYONUMUZ
Doğa Kolejinde, ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca testlerde değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmek kurumsal misyonumuzu oluşturuyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları