Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Rehberlik Servisinde görevlendirmek üzere Psikolojik Danışman

  • 18.08.2021
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

ÜSTÜN DÖKMEN YAŞAM BOYU GELİŞİM VE EĞİTİM AKADEMİSİ'nin gözetim ve desteğinde hizmet veren BORNOVA KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU'nda görevlendirmek üzere ;

Öğrencilere ve velilere yönelik bireysel rehberlik hizmetleri sunmak, öğrencilerinm okula uyumunu sağlamak, öğrenme ve davranış sorunlarına çözümler üretmek, öğrencilerinin arkadaş ilişkilerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapmak, öğrencilere uygun bireysel çalışmalar yapmak ve gerekli ölçme değerlendirmeleri uygulamak, eğitim personeline rehberlik hizmeti sunmak.

Aranan Nitelikler


- Okulların Psikoloji, PDR mezunları,
-Formasyon eğitimi almış olmaları,
- Tercihen özel okul deneyimi olan, 
- Tercihen CAT, İnsan Çiz, Bender Gestalt, Frostig Algı Testi, Oyun Treapisi gibi okul ortamlarında ihtiyaç duyulabilecek yöntem ve tekniklere sahip olan, - Gelişime açık, - Mesleğinin özelliklerine sahip, - Prezantabl, düzgün Türkçe kullanabilen Başvurular gizli tutulacaktır .

Ayrıca Psikolog veya PDR olarak kabul edilen adaylar akademimiz tarafından mesleki gelişim programına alınarak yetiştirileceklerdir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Z EĞİTİM GRUBU
İzmir
19.12.2023
BAŞVUR
EGEBİL EĞİTİM KURUMLARI
İzmir
18.12.2023
BAŞVUR
İzmir - Kemalpaşa
Bugün
İzmir - Çiğli
Bugün
BAŞVUR
İzmir - Bornova, İzmir - Çiğli, İzmir - Buca
Son 1 Hafta
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
İzmir - Narlıdere
Son 1 Ay
BAŞVUR
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İzmir
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Akademisi

Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi, 11 Mayıs 2005'te ailelere, çocuklara, gençlere, yetişkinlere ve şirketlere çeşitli hizmetler üretmek üzere Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm. Klinik Psk. Süleyman Hecebil tarafından İstanbul'da kuruldu.

Akademinin psikolojik danışma ve psikoterapi hizmetlerinin etkililik ve verimliliğini artırmak amacıyla Eylül 2009 tarihinden itibaren bu hizmetler Psikoloji Dünyası markasıyla verilmeye başlandı.

Küçük Şeyler Anaokulu markası ise, 2006 yılında yine kurucularımız tarafından çocuklar için yola çıkarılmış bir proje olarak hayata geçti. 24 ilde hizmet veren 43
okulumuzla Anaokul eğitimindeki alışkanlıkları, standartları değiştirmeye,  çocuklara ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

19 Eylül 2011 tarihinden itibaren İstanbul Anadolu yakası Ataşehir’de hizmete giren, anaokullarımızın devamı olan, ilkokul ve ortaokul eğitimi veren kolejimizle hizmet alanımızı genişlettik. İstanbul Anadolu yakasında açılan ilk Yönder Okulları'nı, sırasıyla İzmir, Bursa, Didim, İstanbul Maltepe, İskenderun Arsuz ve Sakarya kampüsleri takip etti. Kampüslerimiz, çok özel bir okul modeliyle faaliyet göstermeye ve büyümeye devam ediyor.

Ülkemizin aydınlık geleceğine birlikte katkı yapabilmek dileği ile...

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları