Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Saha Satış Temsilcisi
SUNSAY MÜHENDİSLİK
Adana - Çukurova
Son 1 Ay
Lojistik ve İdari İşler Elemanı
SUNSAY MÜHENDİSLİK
Adana - Çukurova
Son 1 Ay
Firmanın Tüm İlanları

SAHA SATIŞ TEMSİLCİSİ

Adana
  • 23.02.2021
  • 20 - 50

İş Tanımı

Sektöründe 1978 yılından bu yana “ENDÜSTRİYEL Tesisat ve Teknik Fabrika Malzemeleri” Satış ve Satış sonrası hizmetleri konusunda faaliyet gösteren firmamızın, 

DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNÜ/BAYİLİĞİNİ yürüttüğü uluslararası ve ulusal markalara ait ürünlerin 

TÜRKİYE GENELİNDE pazarlama ve satışını yapacak SAHA SATIŞ TEMSİLCİSİ işe alınacaktır. 

Şirkete adaptasyon sürecini takiben (şirketi, müşterileri ve ürünleri tanıma açısından), Satış  Temsilcisi unvanı ile pazarlama yapılacak olup endüstriyel VANA, POMPA, ÖLÇÜ KONTROL ürünleri vb. konularda TÜRKİYE Genelinde seyahat edilerek gerek domestik gerekse endüstriyel projeler tespit edilip, ürün satışı gerçekleştirilecektir. 

Endüstriyel fabrika ve tesisler, mekanik taahhüt firmaları, şantiyeler, proje firmaları ile irtibata geçilerek şirketin temsil ettiği markaların bu proje ve işletmelerde kullanılması temin edilecektir. 

Şirketimizin hedeflediği satış hacmine, kârlılığa, pazar payına ve marka imajına ulaşması için pazarlama planı yapılması, uygulanması ve yeni müşteriler kazanılması sağlanacaktır.


TÜRKİYE GENELİNDE PAZARLAMA YAPAMAYACAK VE DE AŞAĞIDAKİ KRİTERLERE SAHİP OLMAYAN ADAYLARIN CV’LERİ DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

Aranan Nitelikler

  • Yüksekokulların/Üniversitelerin; Makine, Elektrik-Elektronik, Endüstri, Kontrol ve Otomasyon, Çevre ve Endüstri Mühendisliği vb. bölümlerinin herhangi birinden mezun
  • Tercihen ENDÜSTRİYEL tesisat veya benzer sektörlerde satış/pazarlama konusunda deneyimli
  • En az 3 yıllık “Saha Satış Tecrübesi” olan
  • Erkek adaylar için Askerliğini tamamlamış bitmiş
  • En az 5 yıl sürücü ehliyetli, uzun yol tecrübeli
  • Seyahat engeli olmayan
  • Yoğun seyahat temposuna ayak uydurabilecek
  • Çalışkan, kendine güvenen
  • Maaş + SATIŞ PRİMİ ile çalışacak
  • İkna kabiliyeti yüksek, insan ilişkileri kuvvetli, enerjik, yetki ve sorumluluk almaya hazır
  • MS Office programları kullanabilen
  • İngilizce bilen adaylar tercih olacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUNSAY MÜHENDİSLİK
Adana - Çukurova
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Bursa, Antalya, Gaziantep, Trabzon, Konya, Rize, Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Arkadaşını Tavsiye Et uygulaması kapsamında Finansbank A.Ş
Türkiye
Son 1 Ay
QNB Finansbank
Türkiye
Son 1 Ay
Sezginer İletişim
Adana - Çukurova
Son 1 Ay
FATİH SELÇUK GRUP TURKCELL SUPERONLİNE
Adana - Seyhan
Son 1 Ay
BAŞVUR
Mt Sağlık Ürünleri San. ve Tic. A.Ş
Ankara, Adana, Trabzon, Gaziantep, Diyarbakır
23.02.2024
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Adana
Dün
HEDEF DİRECT İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİ PAZARLAMA VE DAN. HİZM. LTD.ŞTİ.
Ankara, Malatya, Konya, Bursa, Adana
Dün
Türkiye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

SUNSAY MÜHENDİSLİK

-Akışkan teknolojileri alanında yaklaşık 1976 yılından bu yana faaliyet gösteren şirketimiz 1992 yılında isim değişikliği ile beraber Mühendislik hizmetleri alanında teknoloji ve kaliteye öncelik ve önem vererek büyüme yolunda ilerlemesini sürdürmektedir.

-Su, buhar, kimyasal ve endüstriyel akışkan teknolojileri alanında endüstriyel tesislerin ihtiyaçlarına yönelik faaliyetlerini sektörün önde gelen İmalatçı ve İthalatçı firmalarının işbirliği ile yürüterek karşılamaya özen gösteren firmamız Pompa, Vana, Armatür, Ölçü ve Kontrol Sistemleri gibi geniş bir ürün gamıyla kullanıcılarına destek sağlayarak ağırlıkla Avrupa menşeli markaların hem Türkiye Distribütörlüğünü hem de Türkiye içi Bölge Distribütörlüğünü yapmaktadır.

-Öncelikle ağırlıkla Avrupa’da Almanya ile başlayan işbirliğini, İsviçre, Avusturya, İsveç ve İtalya ile geliştiren firmamız ,Petrol ve Enerji Sektörüne hakim ABD’de irtibat bürosu kurma şeklinde başlattığı faaliyeti 2012 yılı içerisinde şirketleşme doğrultusunda ilerletmiştir.

MİSYON;
  • Artan müşteri sayısı hedefiyle mevcut ve yeni kurulacak olan her sektörden endüstriyel kuruluşa, daha yakın olmak ve beklentilerine istikrarla karşılık vermek kaydıyla hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek ileri teknoloji ürünlerini eğitim vasıtası ile sunup fark yaratıyoruz.Böylece maliyetlerin düşürülmesine, yeni çözümler üretmeye, bu vesile ile büyümeye ve dolayısı ile de ekonomiye katkı sağlıyoruz.
VİZYON;
  • Endüstriyel akışkan teknolojileri konusunda tecrübemizden güç alarak Türkiye ve yurt dışı çapında en bilinir, güvenilir, tercih edilen, müşteri ve üreticiler arasında bir köprü vazifesi görerek daimi çözüm ortağı olan bir marka oluşturarak mühendislik hizmetleri alanında ülkemize değer katmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları