SANCAKTEPE KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU ANAOKULU ÖĞRETMENİ

  • 6.03.2024
  • 50 - 100

İş Tanımı

TAM YADA YARIM ZAMANLI  5-6 YAŞ GRUP ÖĞRETMENİ ALANINDAN MEZUN SINIF YÖNETİMİ GÜÇLÜ VELİ VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI İLE İYİ  İLİŞKİLER KURABİLECEK  KONUSUNA HAKİM GÜLERYÜZLÜ PREZENTABLE SINIF ÖĞRETMENİ

SANCAKTEPE KÜÇÜKŞEYLER ANAOKULUNDA

Aranan Nitelikler

TAM YADA YARIM ZAMANLI  5-6 YAŞ GRUP ÖĞRETMENİ ALANINDAN MEZUN SINIF YÖNETİMİ GÜÇLÜ VELİ VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI İLE İYİ  İLİŞKİLER KURABİLECEK  KONUSUNA HAKİM GÜLERYÜZLÜ PREZENTABLE SINIF ÖĞRETMENİSANCAKTEPE KÜÇÜKŞEYLER ANAOKULUNDA

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

BEYAZ KÖŞK ÇOCUK EVİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Son 1 Ay
BAŞVUR
GLOBAL KIBRIS EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Bugün
BAŞVUR
BJK KABATAŞ VAKFI OKULLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Bugün
BAŞVUR
EĞİTMEN KOLEJİ VİLLA KAMPÜSÜ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

KÜÇÜKŞEYLER ANAOKULLARI

Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi, 11 Mayıs 2005'te ailelere, çocuklara, gençlere, yetişkinlere ve şirketlere çeşitli hizmetler üretmek üzere Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm. Klinik Psk. Süleyman Hecebil tarafından İstanbul'da kuruldu.

Çocuklar ve aileler için yola çıkardığımız eğitim projemiz kısa süre içinde 19 il/ ilçede 34 okula ulaştı. Küçük Şeyler Anaokulları çocukların eğitim ve öğretim etkinliklerinden keyif alabilecekleri, çocuğun eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, uluslararası geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Küçük Şeyler Anaokulları çocukların eğitim ve öğretim etkinliklerinden keyif alabilecekleri, çocuğun eğitim etkinliklerinin en önemli aktörü olarak rol alacağı, uluslararası geçerliği olan bir okul modeli ortaya koymaktadır.

Okullarımızdan mezun olan öğrenciler, aldıkları yüksek standarttaki eğitimle; bilimde, sanatta, sporda, teknolojide ve dünya siyasetinde, kısacası yaşadıkları dünyada söz sahibi olacak potansiyel birer değer olmaktadırlar.

Küçük Şeyler Anaokullarında çocuklarımız;Öğrenme zevkini ve keyfiniAraştırma heyecanlarınıMerak duygularınıYaratıcılıklarınıBiricikliklerini kendisi gibi olma ve farklı düşünme haklarınıÖzgüvenlerini…kaybetmeden eğitimlerini sürdürebilmektedirler.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları