Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satınalma Asistanı / Uzmanı

Antalya
  • 24.02.2023
  • 50 - 100

İş Tanımı

Alışveriş merkezinin ihtiyaç duyduğu işletme ve teknik ekipman ve malzemeleri sağlamak üzere tedarik kaynaklarını tespit etmek, firmalarla kurumsal iletişim çerçevesinde ürün kalitesi ve ticari koşulları görüşmek, zamanında teslimatları yönetmek, ‘satın alma prosedürleri dahilinde süreci yürütmek, sipariş açmak, faturalar ve ilgili formların kayıtlarını tutmak, stok yönetimi maliyet analizlerini güncellemek. Ürün kalite ve fiyatlandırma için endüstri araştırması yapmak.   Tedarikçilerin tekliflerini değerlendirerek maliyet incelemesi yapmak satın alma formu oluşturmak. Siparişleri takip etmek, sözleşme süreçlerini tamamlamak ve teslimatların zamanında doğru şekilde sözleşmelere uygun yapılmasını sağlamak. Satıcıların, indirim tekliflerini, satış ayrıntılarını şirketimizin dâhili veri tabanına kaydetmek ve güncellemek. Fatura altlıklarını tamamlamak ve imza süreçlerini bitirerek muhasebe birimine teslim etmek. Ödeme vadelerinin takip edilerek ödemeleri hızlandırmak.

Aranan Nitelikler

Alışveriş merkezimize ‘Satın Alma Asistanı’ olarak katılmak üzere özverili ve çalışkan bir aday arıyoruz.
Birlikte çalışacağımız arkadaşlarımızda gerektiğinde takım halinde veya bireysel olarak çalışabilme uyumu; birden fazla görevi yönetme, problem çözme becerisi ve detaylara olağanüstü dikkat, aradığımız kişisel özelliklerdir.
Tercihen Teknik Bilimler Yüksek Okullarından veya İşletme Yönetimi, Malzeme Yönetimi, Lojistik ilgili alanlarda Yüksek Okul Mezunu.
(En az üç yıl deneyimli ve MS Office'te yetkin olmak kaydı ile aynı alanlarda Meslek Lisesi mezunlarının müracaatlarda dikkate alınacaktır)

Antalya’da ikamet eden
Bay personelde askerlik hizmetini tamamlamış.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MEVLANA PETROL GRUP
Antalya - Muratpaşa
Bugün
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Konyaaltı, Antalya - Kepez, Antalya - Kepez, Antalya, Antalya - Konyaaltı
7.01.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TORUNLAR ŞİRKET GRUBU

Vizyon

Torunlar GYO markasını, AVM, eğlence merkezi, konut, ofis, otel, lojistik merkezi, ticari ve sınai bina vb. çok amaçlı yaşam ve iş merkezi yatırımları yapma, geliştirme ve yönetme konularında Dünyada ve Türkiye'de aranan marka haline getirmek, yüksek getirili yatırımlar yapmak. Şeffaflığı ve güvenirliği ön planda tutarak istikrarlı şekilde büyümeyi sağlamak.

Misyon

Konut, ofis, otel, alışveriş merkezleri gibi insanı hedef alan yaşam merkezleri geliştirme konusunda kaliteli yaşam standardı ile eşdeğer en güvenilir isim olmak,Planladığımız ve planlayacağımız projelerimizde müşterilerimizin ihtiyaçlarını, tercihlerini azami ölçüde karşılayan ve faydalarını maksimize eden konut, alışveriş, otel, eğlence ve iş merkezleri projeleri geliştirmek ve inşa etmek,Ödüllendirici ve tatmin edici bir iş ortamı sağlayarak en iyi çalışanları çekmek ve korumak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları