Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Destek Uzmanı

Bursa
  • 22.02.2021
  • 100 - 200

İş Tanımı

Bursa Şube Satış Departmanı'nda değerlendirilmek üzere, satış hedeflerine ulaşmak için müşteri yöneticilerine destek olmak, müşteri yöneticilerinin satış öncesi ve satış sonrası operasyonel işlerini takip etmek, kullanılan uygulamalarda, dataların doğru ve etkin kullanımını sağlamak, projelere yönelik ihale, evrak ve teklif dokümanlarının hazırlanmasını sağlamak, departmana ait raporlamaları doğru ve düzenli olarak oluşturmak görevlerinden sorumlu takım arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

  • Üniversitelerin ilgili birimlerinden en az ön lisans mezunu olmak,
  • 1-2 yıl sektör tecrübesine sahip olmak,
  • Microsoft Office Programlarını iyi derece de kullanmak,
  • Detaylara dikkat eden ve kalite odaklı bakış açısına sahip olmak,
  • Takım çalışmasına yatkın olmak.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DEHA TELEKOMÜNİKASYON TURKCELL SUPERONLINE
Bursa - Nilüfer
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Doğa İnsan Kaynakları Yönetim ve Bilişim Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
QNB Finansbank
Türkiye
Son 1 Hafta
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Eskişehir, Kayseri, Bursa, Antalya, Gaziantep, Trabzon, Konya, Rize, Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEHA TELEKOMÜNİKASYON TURKCELL SUPERONLINE
Bursa - Nilüfer
Son 1 Hafta
BAŞVUR
UZMAN JENERATÖR
Bursa, Bursa - Nilüfer
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BAKIRLAR YAPI MALZEMELERİ İNŞ VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Bursa, Sakarya, Tekirdağ
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
8.03.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Data Market Bilgi Hizmetleri Anonim Şirketi

Türkiye bilişim sektörü lider firmalarından biri olan Data Market, 1992’den beri çözüm sağlayıcı ve sistem entegratörü kimliğiyle, müşterilerinin kritik iş uygulamalarında güvenebilecekleri bir bilgi teknolojileri iş ortağıdır.

Finans, telekomünikasyon, perakende, enerji, kamu ve genel sektörlerden birçok önemli referansı olan Data Market, sunduğu kurumsal çözümlerle müşterilerine esneklik, iş sürekliliği ve verimlilik kazandırmayı hedeflemektedir.

Data Market sektördeki 25. yılını kutlarken, teknoloji gibi her gün değişen bir sektörde kendisini sürekli yenileyerek sürdürülebilir teknoloji çözümleri sunmaya devam etmektedir.

İnovatif bir bakış açısı ile müşterilerinin merkez, şube, arka ofis ve saha operasyonlarında etkinlik ve rekabet avantajı sağlamalarına olanak tanıyan çözümler sunarak, müşterilerinin müşterilerine yönelik de değer sunma odağı içindedir.

Data Market sunduğu hizmetler kapsamında, portal ve iş akışı çözümleri, müşteri ilişkileri yönetimi, doküman ve kurumsal içerik yönetimi, hizmet masası ve servis yönetimi, kimlik yönetimi, mesajlaşma ve birleşik iletişim, ağ ve güvenlik bileşenleri, sistem yönetimi, veri depolama ve sanallaştırma, iş sürekliliği, veri merkezi ve bulut bilişim konularında müşterilerine çözüm ve hizmet sağlamaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları