Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış ve Pazarlama Temsilcisi

  • 22.03.2023
  • 20 - 50

İş Tanımı

Yazılım firmamız tarafından üretilmiş ve geliştirilmekte olan Eyotek - Okul Kurs Yönetim Otomasyon Programının Türkiye Genelinde satış ve pazarlaması yapılacaktır.

Aranan Nitelikler

İş ahlakı olan, dürüst, güvenilir, çalışkan, güler yüzlü, ikna kabiliyeti olan çalışma arkadaşları arıyoruz. Hedef kitle Eğitim-Öğretim kurumları olması sebebiyle Öğretmenlik mezunu arkadaşlar tercih sebebidir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Şirket Bilgileri Gizli
Ankara
Bugün
BAŞVUR
METRO ELEKTRİK MÜHENDİSLİK TAAH. SAN. ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara
Bugün
BAŞVUR
Ankara
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa
Bugün
BAŞVUR
ARESS TURİZM REKLAMCILIK DANIŞMANLIK İNŞAAT EĞİTİM İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
Ankara
Bugün
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, Tekirdağ - Çorlu, Bursa, Adana, Antalya, Trabzon
Bugün
BALÇIK Isı Elemanları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi
Ankara
Bugün
SÜMER NET FİBER ÇÖZÜM MERKEZİ TURKCELL SUPERONLİNE
Ankara - Etimesgut
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Turtek Yazılım Tic. Ltd. Şti.

Biz Kimiz?

TURTEK; Web yazılım, tasarım, hosting, okul yönetimi, uygulamaları, takip sistemlerinde danışmanlık hizmetleri vermek üzere faaliyete başladı.

Online Otomasyon Sistemleri ile işletmeleri günümüz teknoloji imkanlarıyla buluşturan firmamız, özellikle bu konularda çalışmalarına yoğunlaşmış ve online otomasyon sistemleri hazırlamıştır. Özellikle Okul Web Otomasyon sistemi ile Türkiyede ve uluslararası arenada, okulların internet ortamında yer almasını sağlayacak öğrenci-veli-öğretmen-idareci ilşkilerini güçlendirecek bir sistem hazırlamıştır. Türkiyede 400' ün üzerinde okul tarafından kullanılan bu yazılım büyük ilgi görmüştür.

Geliştirdiğimiz bütün bu ürün ve hizmetlerimizin avantajlarının bilincinde olan TURTEK, dengeli büyüme stratejisiyle müşteri memnuniyeti üzerine kurulu çalışma prensiplerinden taviz vermeden hedefleri doğrultusunda ilerlemekte, bu da TURTEK'in sektördeki konumunu gün ve gün güçlendirmektedir

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları