Talent Summer Camp / Genç Yetenek Yaz Kampı

Türkiye
  • 10.05.2024
  • 100 - 200

İş Tanımı

Genç Yetenek Yaz Okulu 2024, 5 haftalık ücretsiz bir eğitim programıdır. Programın ilk 4 haftası eğitim, son 1 haftası ise kariyer haftası olarak gerçekleşecektir.
Program, dünya çapında en fazla konuşulan 5 dil ve Türkiye’de gündemde olan 5 sektöre odaklanarak katılımcılara kapsamlı bir eğitim ve deneyim sunmayı amaçlamaktadır.

Aranan Nitelikler

Lisans son sınıf, yüksek lisans veya doktora öğrencisi olan ya da bu programlardan yeni mezun olan genç yetenekler davet edilecektir.

Detaylı bilgi için: https://talentsummercamp.com/ 
Son başvuru tarihi: 15 Haziran 2024.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ

İbn Haldun Üniversitesi, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı TÜRGEV tarafından 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun vakıf yükseköğretim kurumlarına ilişkin hükümlerine tabi bir vakıf üniversitesidir.
İbn Haldun Üniversitesi, verdiği eğitimin kalitesi ve yürüttüğü araştırma projeleri ile Türkiye’de ve dünyada bir “araştırma üniversitesi” olarak öne çıkmayı hedeflemektedir. İbn Haldun Üniversitesi İHÜ, TÜRGEV tarafından kurulmuş bir vakıf üniversitesidir. 2015 yılında açılmış olup, 2017-2018 Akademik Yılı’nda eğitime başlamıştır. Üniversitede tüm eğitimler Fatih-Süleymaniye Yerleşkesi Süleymaniye Külliyesi medreseleri, Bakırköy-Taş Mektep Yerleşkesi ve Başakşehir-İbn Haldun Üniversitesi Külliyesi’nde gerçekleştirilmektedir. İbn Haldun Külliyesi, Osmanlı medrese mimarisi örnek alınarak Başakşehir’de inşa edilmiş olup Ekim 2020’de hizmete alınmıştır.Üniversitede, Ocak 2023 itibarıyla 280 akademisyen ve öğretim görevlisi görev yapmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları