Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
HMSHost Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Anonim Şirketi Teknik Bakım Personeli İş İlanı

İş Tanımı

HMSHost, 50 yılı aşkın deneyime sahip lider bir küresel restoran işletmecisidir. HMSHost, dünyanın her yerindeki havalimanlarında ve seyahat mekanlarında uluslararası markalar ve yerel/bölgesel tescilli konseptler işletmektedir. HMSHost International, Avrupa, Orta Doğu, Asya ve Pasifik'te 42 havalimanında ve 21 tren istasyonunda yiyecek ve içecek satış noktalarına sahiptir. Autogrill Grubunun bir parçasıyız ve bizimle çalışmak, her yıl 900 milyondan fazla kişiye hizmet veren büyük bir uluslararası şirkete katılmak anlamına geliyor. Misyonumuz, hareket halindeki insanlarla ilgilenmektir. Dünyanın her yerinde aynı hedefimiz var: Hareket halinde iyi hissetmek ve yolcuları iyi hissettirmek.HMSHost İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda 22 magazasi ile yiyecek ve icecek hizmeti vermektedir.

Teknik Bakım Personeli olarak sorumluluk alanınız;
  • Mekanik ve elektronik arızalara gereken süre içerisinde ve doğru bir şekilde müdahale etmek.
  • Mağazalarımızda ve mutfaklarımızda bulunan tüm endüstriyel cihazlarımızın planlı bakım takvimine uygun bakımlarını gerçekleştirmek ve arıza tespiti ile arıza giderilmesi işlerini yapmak.
  • Tüm tesisatın, cihazların ve makinelerin düzgün ve sağlıklı çalışmasını sağlamak, kontrollerini yapmak.
  • Dış hizmet aldığımız firma personellerine gerekli kontrollerde eşlik etmek
  • Yetkili servis tarafından yapılması gereken periyodik bakımların düzenli yapılmasını sağlamak ve gerekli kontrollerde firmalara eşlik etmek olacaktır.

Aranan Nitelikler

  • Meslek liselerinin veya meslek yüksekokullarının ilgili bölümlerden mezun,
  • Gerekli sertifika ve belgelere ve alanında tecrübeye sahip
  • Restoran ve ünitelerimizde yer alan endüstriyel mutfak cihazlarımızın, soğutma dolaplarının, bakım onarım ve arıza müdahaleleri ile ilgilenebilecek tecrübeye sahip bir ekip arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Apleona Tesis Yönetim Hizm. ve Tic.Ltd.Şti.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
Apleona Tesis Yönetim Hizm. ve Tic.Ltd.Şti.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
Gülsoy Anadolu Şubesi
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
KARTAL CERRAHİ TIP MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
28.02.2024
BAŞVUR
ACIBADEM SAĞLIK HİZMETLERİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
22.12.2023
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
28.02.2024
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler, İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir, İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
18.08.2023
BAŞVUR
Easy Mix Gıda Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
14.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

HMSHost Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Anonim Şirketi


HMSHost is a leading global restaurateur with over 50 years of experience in creating and operating hospitality outlets for travel venues. Our mission is to take care of people on the move. HMSHost operates international brands and local/regional proprietary concepts in airports and travel venues around the globe. HMSHost International has food & beverage outlets in 42 airports and 21 train stations in Europe, the Middle East, Asia and the Pacific. We are part of the Autogrill Group and working with us means joining a major international company serving more than 900 million people each year. All over the world, we have the same goal: feel good and make travellers feel good.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları