Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Müdür

Balıkesir
  • 1.03.2023
  • 50 - 100

İş Tanımı

BALIKESİR MARMARA ADASI SARAYLAR BÖLGESİNDE BULUNAN MERMER KIRMA VE ELEME TESİSİMİZDE GÖREV ALACAK TEKNİK MÜDÜR ARAYIŞIMIZ BULUNMAKTADIR.

Aranan Nitelikler

  • TERCİHEN ÜNİVERSİTELERİN MADEN,MAKİNE VE ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN,
  • ASKERLİK GÖREVİNİ YERİNE GETİRMİŞ,
  • ALANINDA EN AZ 2 YIL DENEYİMLİ,
  • ÜRETİM TESİSİNİN DÜZENLİ,VERİMLİ,PLANLAMALARA VE YASALARA UYGUN BİÇİMDE İŞLETİLMESİNİ SAĞLAYABİLECEK,
  • EKİP YÖNETİMİ VE MOTİVASYONUNU SAĞLAYACAK,
  • RAPORLAMA YAPABİLECEK,
  • SÖZLÜ VE YAZILI İLETİŞİM BECERİSİ GELİŞMİŞ,
  • ANALİTİK DÜŞÜNEBİLEN,
  • TEMEL BİLGİSAYAR KULLANIM BİLGİSİNE SAHİP,
  • ANALİTİK,SONUÇ ODAKLI,PROBLEM ÇÖZME YÖNÜ KUVVETLİ,
  • İŞ VE ZAMAN YÖNETİMİNİ SAĞLAYABİLECEK.

İL DIŞINDAN GELEN ADAYLAR İÇİN KONAKLAMA SAĞLANACAKTIR.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Koltek Müşavirlik A.Ş.
Balıkesir, Bursa
Dün
Koltek Müşavirlik A.Ş.
Balıkesir, Bursa
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Bursa, Yalova, Eskişehir, Manisa, Balıkesir
Dün
FORTES MÜHENDİSLİK
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası, İzmir - Bergama, İzmir, İzmir - Güzelbahçe, Giresun, Trabzon, Trabzon - Akçaabat, Ordu - Ünye, Ordu - Ünye, Rize - Ardeşen, Rize, Manisa - Salihli, Manisa - Akhisar, Manisa - Kırkağaç, Manisa, Muğla - Milas, Aydın - Kuşadası, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Ayvalık, Kocaeli - Gebze, Kocaeli, Bursa, Bursa - Orhangazi, Bursa - Karacabey, Antalya, Afyon, Konya - Akşehir, Konya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Edremit, Balıkesir
29.02.2024
BAŞVUR
Balıkesir - Edremit
12.02.2024
BAŞVUR
FORTES MÜHENDİSLİK
Balıkesir - Ayvalık
12.02.2024
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Balıkesir - Edremit, Balıkesir - Burhaniye, Balıkesir - Havran
6.02.2024
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Türkiye
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

ESEN MİKRONİZE MADEN SAN . VE TİC . A.Ş

-Esen Mikronize A.Ş 1988 yılında Kırışoğlu ailesi tarafından Endüstriyel Mineral Öğütme faaliyeti gerçekleştirmek amacı ile İstanbul, Tuzla da faaliyete başlamıştır. İstanbul'daki fabrikada, Mikronize Kalsit üretimi yapılmakta olup, öğütülen kalsit hammaddesi, dünyanın en yüksek beyazlığına ve parlaklığına sahip mermer ve kalsit yataklarının bulunduğu Marmara Adası'ndaki kendine ait maden rezervlerinden sağlanmaktadır. 

-İstanbul da 20.000m2 açık alan üzerine 10.000m2 kapalı üretim alanında Mikronize Kalsit üretim faaliyeti gösterilmekte olup,  6.000m2 kapalı alanda ambalajlı ürün stoklaması yapılmaktadır. Mikronize Kalsit Öğütme tesisinde ortalama değeri 1- 40 mikron arasında 16 farklı incelikte kaplı ve kapsız özelliklerinde Mikronize toz kalsit üretimi,  1- 5 mikron değerleri arasında farklı inceliklerde Slurry sulu öğütülmüş kalsit ürünleri ve 0,1 mm- 2,5mm ebatları arasında 12 farklı incelikte Granomer Kalsit üretimi gerçekleştirilmektedir. %100 otomasyon ile çalışılmakta olan Entegre kapalı üretim tesisinde üretilen kalsit ürünleri, sektörlerin ihtiyaçlarına göre dökme silobaslı, bigbag’li ve kraft torbalı olarak üretilip paketlenmekte ve sevk edilmektedir.  

-Esen Mikronize A.Ş; hizmet verdiği 12 farklı sektörde 1500 üzerinde müşterinin kalsit ihtiyacını karşılamakta olup, 2014 yılında artan üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliği ile şirketin kapsama alanının daha da genişletilerek daha fazla müşterinin kalsit ihtiyacını da karşılamaya başlamıştır. 

-Esen Mikronize A.Ş; 2014 yılı başında gerçekleştirdiği kapasite artış ile senelik Mikronize Kalsit öğütme kapasitesini 700.000 ton'a yükseltmiş, ayrıca kalsit sektörü için innovatif sayılan ve senelik üretim kapasitesi 100.000 ton olan Slurry sulu kalsit öğütme  tesisini hayata geçirmiştir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları