İş Tanımı
Krispy Kreme’in kurucusu Vernon Rudolph, 1933 yılında Paducah Kentucky’de, Fransız bir şeften Doughnut mağazası satın alarak işe başladı. Rudolph yalnızca mağazayı değil aynı zamanda hala çok gizli olan mayalı Doughnut tarifini de satın almıştı.
Birkaç hayal kırıklığından sonra, Rudolph ve 2 çalışanı ellerinde kalan son 25 USD ile Winston-Salem’de bir bina kiralayıp, bakkaldan borç aldıkları malzemeyle Doughnut yapmaya koyuldular. Bir süre 1936 model bir Pontiac’la evlere servis yaptılar. Çok geçmeden insanlar üretimin yapıldığı binaya gelip, sıcak ve taze çıkmış Doughnut alıp alamayacaklarını sormaya başladılar. Talep o kadar büyüktü ki, Rudolph ve arkadaşları binanın duvarına bir delik açıp satış yapmaya karar verdiler. Bu yenilik Krispy Kreme’in pencereden satış geleneğinin başlangıcı oldu ve 13 Temmuz 1937 yılında mağazadan satış başlatıldı.
Bugün Krispy Kreme 17 ülkede, 530’un üstünde mağazasıyla, günde 7,5 milyon ve yılda 2,7 milyar Doughnut üretmektedir.
Krispy Kreme İstanbul Şubelerimizi ziyaret eden misafilerimize birbirinden lezzetli doughnutlarımzın ve en kaliteli kahve çekirdekleriyle oluştulan eşsiz kahvelerimizin sunumunu ve satışını gerçekleştirerek,Krispy Kreme'da sihirli anlar yaratıyoruz.
Krispy Kreme'in hızla büyüyen Türkiye Operasyonu'nda Ataşehir Ferhatpaşada görevlendirilecek,aşağıda belirtilen niteliklerde Temizlik Personeli arayışımız bulunmaktadır.
Aranan Nitelikler
- Hijyen kurallarına önem veren,
- En az ilköğretim mezunu,
- Ferhatpaşa civarında ikamet eden,
Özet Bilgiler
- Temizlik Görevlisi
- Gıda
- Temizlik
- Tam zamanlı
- İş Yerinde
- Eleman
- İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Ataşehir Ferhat Paşa, Ferhatpasa mah, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Ataşehir/İstanbul , İstanbul Anadolu Yakası
- Deneyimsiz
- 2.01.2024
- 2.01.2024
- 1.02.2024
Benzer İlanlar







