Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Ticari Muhasebe Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası
  • 23.03.2023
  • 100 - 200

İş Tanımı

2004 yılında Eminönü’nde başlayan hikayesiyle bugün başta Türkiye olmak üzere İngiltere, Romanya, Kuveyt ve Suudi Arabistan gibi çeşitli ülkelerde 300'e yakın mağazası bulunan, Türkiye’nin en sevilen kahve ve çikolata zinciri Kahve Dünyası’nın dinamik ekibine katılacak  ‘Ticari Muhasebe Uzmanı’ pozisyonunda görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşı arıyoruz.

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Muhasebe alanında deneyimli / deneyimsiz,
  • MS Office uygulamalarına hakim, iyi derecede excel bilen,
  • Tercihen Logo veya Oracle Programı ile çalışma tecrübesi olan,
  • Analitik düşünebilen, çözüm odaklı, sorumluluk sahibi.

Aranan Nitelikler

  • Kabataş'ta görevlendirilmek üzere,
  • Yasal mevzuata uygun olarak muhasebe süreçlerinin doğru, düzenli ve eksiksiz yapmak,
  • Mağazalarca yapılan satışlara ilişkin olarak düzenlenen, Fatura, Günlük Z raporu ve perakende satış fişlerinin, kasa föyleri eklerinde geldiğini kontrol etmek, gelen evrakların muhasebe kaydını yapmak, kontrolünü yapmak,
  • Mağazalara ait telefon, adsl ve cep telefonu e-faturalarını temin etmek, bu hatların banka otomatik ödemelerini ve fatura kayıtlarını ilgili bankadan gelen veri dosyalarından faydalanarak muhasebeleştirmek,
  • Kasa Muhasebesi tarafında süreçlerde yer almak,
  • Kurumsal satışlarda, satış temsilcisinden gelen sipariş formlarına ve mal teslim irsaliyelerine istinaden faturalarını kesmek,muhasebe kaydını yapmak ve müşterilere göndermek.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
ARTAŞ EĞİTİM SOS HİZ TEM ORG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Bilkay Grup
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
İLKEM TURİZM TAŞIMACILIK A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BİZ PROFESYONEL YÖNETİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
GÜRSES OTO ALIM SATIM TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
25.03.2024
BAŞVUR
Betareks AŞ
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
OBİS DIŞ TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

KAHVE DÜNYASI

2004 yılında İstanbul’un Eminönü semtinde açtığımız ilk mağazamızla yakaladığımız büyüme ivmesini, her geçen gün daha da artırarak Türkiye’nin 34’ten fazla şehrine ulaştık. 2011 yılında Londra, Piccadilly Circus’ta açtığımız ilk yurt dışı mağazamıza gördüğümüz ilgiye karşılık olarak, ülke dışındaki girişimlerimize de hız verdik. Bugün yerli ve yabancı tüm tüketicilerimizin beğeni ve taleplerinden aldığımız güçle Türkiye, İngiltere, Romanya, Kuveyt ve Suudi Arabistan’da yer alan 180’den fazla mağaza ile toplam 450’den fazla noktada müşterilerimizle buluşuyoruz.

Tüm mağazalarımızın işletmesini kendimiz üstlenerek kalitemizi garanti altına alıyoruz. Türkiye’de bir benzeri olmayan kahve mağazacılığı anlayışıyla, sattığımız ve servis ettiğimiz tüm kahve, çikolata, dondurma ve unlu mamul çeşitlerinde kendi üretimimiz olmayan hiçbir ürünü müşterilerimize sunmuyoruz.

Kaliteli ve lezzetli ürün yelpazemiz ve kusursuz servisimizle, Türk kahvesi ve diğer özgün lezzetimizi, Türk ikram geleneği ve konukseverliğini sergileyerek dünyaya tanıtmaya devam ediyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları