Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Tübitak 2244 Doktora Araştırmacısı AGÜ Makine, Endüstri ve Elektrik Mühendisliği Dalında

  • 26.08.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

1983 yılından beri üretim sektörüne öncülük eden, Nevşehirden 30 ülkeye ihracat yapan, İç anadolunun global markası şirketimizde, uzun vadeli hedeflerimiz için Doktora Projesi Araştırmacısı aramaktayız.

              Araştırmacılarımızın, AGÜ ile imzalanacak protokol çerçevesinde 2244 Sanayi Doktora Burs programı için firmamızın ihtiyaçlarına yönelik araştırma tez konularında firmamızla birlikte çalışacak, AGÜ’nün Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği ve Malzeme Bilimi ve Endüstri Mühendisliği doktora programlarında doktora yapacak bursiyer adayları aranmaktadır.  Bilgi için AGÜ Fen bilimleri Enstitüsüne başvurabilirler.

             2244 Sanayi Doktora programı çerçevesinde adaylara aşağıdaki imkanlar sağlanacaktır; Doktora öğrenimi boyunca 4.500 TL/ay araştırma bursu.Doktoralarını başarı ile tamamlamalarının akabinde MSP Ar-Ge Merkezi bünyesinde Veya Nevşehir fabrikasında 3 yıl süreyle istihdam desteği.Bursiyerler tez süresince MSP Ar-Ge Merkezinin teknik olanaklarından faydalanma imkânı.

Aranan Nitelikler


-Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği,
-Bilgisayar Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği,
-Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Fizik Mühendisliği vb. alanlarında lisans ve tercihen yüksek lisanslarını tamamlamış olmak.AGÜ resmi internet sayfasında yayınlanan, lisansüstü eğitim (doktora veya bütünleşik doktora) kabul şartlarını sağlıyor olmak.
             Geçerliliği bulunan ALES puan belgesine sahip olmak.Geçerliliği bulunan İngilizce dil yeterlilik belgesine sahip olmak.
             Adayların, Ansys Motor design (Elektrik Motoru modelleme için) Ve Ansys Fluent (Pompa Modelleme için) yazılımlarını kullanabiliyor olmaları tercih sebebidir.

             Adaylardan, motor modelleme yeni ürün tasarımı ve performans iyileştirme; pompa modelleme yeni ürün tasarımı ve performans iyileştirme; Yalın üretim ve MRP ile üretimde iyileştirme üzerine çalışmaları istenecektir.

            Yukarıdaki şartları sağlayan, iyi seviyede İngilizce bilen, Takım çalışmasına yatkın, dinamik ve öğrenmeye hevesli,Akademik becerilere sahip, analitik düşünebilen, detaylara dikkat eden,İletişim yönü kuvvetli, takipçi ve sonuç odaklı kişilerle geleceği beraber şekillendirmek istiyor.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ELEKSAN OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Mutlusu Pompa San. Ve Tic. A.Ş.

Önemli ilerlemelerin yapılabilmesi için çok sayıda küçük adımların atılması gerekir düşüncesiyle firmamız, 1983yılında santrifüj ile başladığı çalışmalarına 1986 yılında dik milli pompa ile ivme kazandırmıştır. 1995 yılında dalgıç pompa, 2004 yılında manşonlu boru üretimine geçmiştir. 2008 yılı itibariyle teknik altyapısını güçlendiren firmamız komple paslanmaz dalgıç pompa üretimine geçmiştir. Nevşehir İli sınırları içerisinde 15 m² bir alanda başladığı çalışmalarına 2008 yılı itibariyle Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesinde 12000 m² alanda devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları