Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Eğitim Danışmanı
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Çayırova
Bugün
Temizlik Elemanı
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Bugün
Eğitim Danışmanı
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze
Bugün
Altındağ Bil Anadolu Lisesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Tüm Branşlarda Öğretmen
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Ankara - Altındağ
Bugün
Temizlik Elemanı
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
Firmanın Tüm İlanları

Türkçe Öğretmeni

  • 27.02.2023
  • 100 - 200

İş Tanımı

BİL Holding AŞ; 1994 yılında, toplumsal sorumluluklarının bilincinde, çağın değişen dinamiklerine hızla uyum gösteren, Türkiye'nin en büyük sermayesinin eğitimli insan gücü olduğuna inanan akademisyen ve iş adamlarının bir araya gelmesiyle kurulmuş ve BİL Holdingin ilk yapı taşlarından olmuştur. “Toplam kalite" politikasını özümsemiş ve hizmetleri ile kısa sürede birçok başarıya imza atmış olan BİL Holding AŞ, "kendi kendine yetebilmek" ve "eğitimden kazandığını yine eğitime yatırmak" ilkeleri ile hareket etmiş, istikrarla yürüdüğü bu yolda bünyesine yeni şubeler katarak faaliyet alanını geliştirmiş ve gereksinimleri doğrultusunda yatırımlarını sürdürmüştür. Bilimsel ve teknik alanlardaki tüm gelişmeleri toplam kalite anlayışı ile hizmet ve ürünlerine yansıtan Bil Koleji 24 Şehir de, 42 Kolej, toplam 135 kademesi ile Türkiye genelinde gelişmiş programları, İnovatif Eğitim anlayışı ile öğrencilerine hizmet vermektedir. Holdingimizin maddi ve manevi destekleri ile kurulan "Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı’nın bünyesindeki öncü ve örnek meslek yüksekokulu "Anadolu BİL MYO" ve çağdaş "İstanbul Aydın Üniversitesi" ülkemizin eğitiminde ilklere imza atmaktadır. İlkokul, ortaokul ve liselerimizde Yenilikçi eğitim ile sevgi, saygı, hakkaniyet, bilim, hoşgörü ilkeleri ışığında öğrencilerimize demokratik ve çağdaş bir eğitim ortamı sunularak onların öz güveni yüksek, araştırmacı, yaratıcı, sosyal bireyler olarak yetişmelerini sağlayarak, öğrenciye özgü program sunmaktayız. BİL Koleji Okullarında yaparak-yaşayarak öğrenme ve tam öğrenme modelleri ile desteklediğimiz online programlar ile desteklenen “Hibrit Eğitim Modeli” uygulanmaktadır.

BİL Koleji Okullarında öğrencilerimiz örgün ve uzaktan eğitimin harmanlandığı model ile geleceğin dünya vatandaşları olarak yetişirler.Ankara Hüseyingazi'de bulunan Bil Kursumuzda görevlendirilmek üzere Türkçe Öğretmeni alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Lisans mezunu olması,
Tercihen 2 yıl tecrübeli
Etkili iletişim kurma,
Ekip yönetimi, performans yönetimi gibi becerilerine sahip
Hem eğitmenlerle hem de öğrencilerle sağlıklı iletişim kurabilen,
Pedagojik eğitim tutumuna sahip,
Modern yöntemler kullanan,
Etkin yönetme becerisi olan,
Etkin dinleyebilen,
Etkin şekilde iletişim kuran,
Yeniliklere açık,
Öğrencinin dilinden anlayan,
Dinamik ve duyarlı olması beklenir.

Haftanın 3 günü toplam 28 saat derse girecek (etüt hariç)Dil bilgisi konularına hakim YKS ve LGS grubu öğrencilerine yönelik.

Özet Bilgiler

  • Türkçe Öğretmeni
  • Eğitim
  • Eğitim
  • Tam zamanlı
  • Uzman
  • Ankara Altındağ Altındağ/Ankara
    • Toplu Taşımaya Erişim
    • Teraslı Ofis
    • Plaza Ofis
    • Kapalı Otopark
    • Açık Otopark
  • 27.02.2023
  • 28.03.2023
  • 31.03.2023

İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Bugün
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
Ankara - Mamak
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
ÖZEL YÜKSELEN EĞİTİM KURUMLARI
Ankara - Çubuk, Ankara - Pursaklar, Ankara - Mamak, Ankara
Bugün
BAŞVUR
Odtülüler Aktif Eğitim
Ankara, Ankara - Yenimahalle, Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya, Ankara - Etimesgut
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Keçiören
Bugün
BAŞVUR
Ankara - Keçiören
Bugün
BAŞVUR
KAVRAM EĞİTİM KURUMLARI
Ankara - Sincan
Bugün
BAŞVUR
Sınav Eğitim Kurumları
Ankara - Keçiören
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.

      BİL Holding AŞ; 1994 yılında, toplumsal sorumluluklarının bilincinde, çağın değişen dinamiklerine hızla uyum gösteren, Türkiye'nin en büyük sermayesinin eğitimli insan gücü olduğuna inanan akademisyen ve iş adamlarının bir araya gelmesiyle kurulmuş ve BİL Holdingin ilk yapı taşlarından olmuştur. “Toplam kalite" politikasını özümsemiş ve hizmetleri ile kısa sürede birçok başarıya imza atmış olan BİL Holding AŞ, "kendi kendine yetebilmek" ve "eğitimden kazandığını yine eğitime yatırmak" ilkeleri ile hareket etmiş, istikrarla yürüdüğü bu yolda bünyesine yeni şubeler katarak faaliyet alanını geliştirmiş ve gereksinimleri doğrultusunda yatırımlarını sürdürmüştür. Bilimsel ve teknik alanlardaki tüm gelişmeleri toplam kalite anlayışı ile hizmet ve ürünlerine yansıtan Bil Koleji 24 Şehir de, 42 Kolej,   toplam 135  kademesi ile Türkiye genelinde gelişmiş programları, İnovatif  Eğitim anlayışı ile öğrencilerine hizmet vermektedir. Holdingimizin maddi ve manevi destekleri ile kurulan "Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı’nın bünyesindeki öncü ve örnek meslek yüksekokulu "Anadolu BİL MYO" ve çağdaş "İstanbul Aydın Üniversitesi" ülkemizin eğitiminde ilklere imza atmaktadır.
       İlkokul, ortaokul ve liselerimizde Yenilikçi eğitim ile sevgi, saygı, hakkaniyet, bilim, hoşgörü ilkeleri ışığında öğrencilerimize demokratik ve çağdaş bir eğitim ortamı sunularak onların öz güveni yüksek, araştırmacı, yaratıcı, sosyal bireyler olarak yetişmelerini sağlayarak, öğrenciye özgü program sunmaktayız. BİL Koleji Okullarında yaparak-yaşayarak öğrenme ve tam öğrenme modelleri ile desteklediğimiz online programlar ile desteklenen “Hibrit Eğitim Modeli” uygulanmaktadır. BİL Koleji Okullarında öğrencilerimiz örgün ve uzaktan eğitimin harmanlandığı model ile geleceğin dünya vatandaşları olarak yetişirler.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları