Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
ALPAZ DEMİR ÇELİK OKSİT İNŞ SAN TİC LTD ŞTİ Üretim İşçisi İş İlanı

İş Tanımı

  • Kocaeli İzmit'te yer alan Alpaz Demir Çelik fabrikamıza;
  • Üretimde istihdam edilmek üzere;
  • Kendisine atanmış olan işin gerçekleştirilmesi,
  • Verilen üretim programının takibi ve günlük operasyon işlerinin yürütülmesi,
  • Kalite standartlarına uygun üretimin gerçekleştirilmesi,
  • Olası teknik problem ve arızaların karşısında gerekli birimlerin bilgilendirilmesi ve destek sağlayacak personeller aranmaktadır.
  • Şirketin Entegre Yönetim Sistemi politikası, Yıllık Hedefleri, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi şartlarına uyulması ve kendisiyle birlikte çalışan personellerin de bu şartlara uygun olarak çalışmasını sağlamaktan sorumludur.

Aranan Nitelikler

  •  Endüstri Meslek Liselerinin Elektrik veya Mekanik Bölümü ve/veya MYO Elektrik veya Mekanik Bölümü mezunu,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış olmak,
  • Tercihen Demir Çelik veya Çinko Oksit sektöründe çalışmış olan,
  • Tercihen forklift sürücü belgesine sahip ve aktif kullanabilen,
  • Tercihen bölümüne bağlı olarak Meslek Yeterlilik Sertifikalarına sahip olan,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine uyumlu çalışabilen, Minimum 3 yıl ve üzeri iş tecrübesine sahip,
  • İzmit'te ikamet eden, edebilecek erkek adaylar.

Çalışma Adresi  ALİKAHYA OSB MAH. 101. SK. NO:19/1 İZMİT-KOCAELİ

Diğer Haklar     : (2 Ay deneme süresi sonrası sosyal haklar Yılda 2 İkramiye+Yakacak Yardımı+Dini Bayram Yardımı) ilaveten mesai yaptığı takdirde mesai ücreti verilmektedir.

Servislerin Rotası
  • Maşukiye – Derbent – Balaban – Suadiye – Arslanbey – Ramiye – Köseköy Merkez – Sarımeşe – Bahçelievler – Ataevler – İstasyon Işıklar – Villam Sitesi – Kavanium Sitesi
  • Özbek Çeşmesi – Tepeköy Cami – Bereket Market – Yeşilova Altınoluk Pastanesi – Karadenizliler Mh. Hakmar – Yuvam Ayköşe – Yuvam Sabancı Lisesi – Alikahya Fatih Cami – Alikahya Deniz Çim Halı – Alikahya Ataş Market – Alikahya Merkez Cami – Alikahya Bakkal Sena – Alikahya Hayırseverler Cami – Kocaelispor Stad Önü
  • Körfez Yenikent Mopaş – Körfez Kiraz Heykeli - 60evler Üstgeçit – Derince Merkez E5 – Çenesuyu - Kuruçeşme Merkez – Acıbadem Hastanesi – Yenidoğan Üstgeçit – Orduevi - Halkevi – Dolphin – Hastane Kavşağı - Bağdat Caddesi – Doğu Kışla – Yahkaptan Arastapark – Doğa Koleji – Kentsa Sitesi –  Kocaelispor Stad Önü
  • Gölcük Donanma – Gölcük Eski Garajlar – Gölcük İskele Yolu – Gölcük Hastane Yolu – Olgun Petrol – Karaköprü – Yeniköy E5 Üzeri Durak – Fa Yapı Durağı – Başiskele – Başiskele Efe Tur Durak – Yuvacık Sapağı- Kullar Evimiz Sitesi – Kullar Dörtyol – Köseköy Merkez – Köseköy Özçelik Ekmek Fırını – Köseköy İstasyon – Köseköy Dumlupınar File Market – Marmara Koleji – Alikahya Kanalboyu Hyundai Köprü - Kocaelispor Stad Önü

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Kartonsan Karton San. Ve Tic. A.Ş
Kocaeli - Başiskele
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Kocaeli - Gebze
Dün
TADIM GIDA
Kocaeli - Çayırova
Son 1 Ay
BAŞVUR
TADIM GIDA
Kocaeli - Çayırova
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ALPAZ DEMİR ÇELİK OKSİT İNŞ SAN TİC LTD ŞTİ

ALPAZ, attığı her adımda, yılların birikimiyle oluşturdukları bilgi havuzundan beslenerek, saf bilgi ile en doğru üretim sürecini gerçekleştirmektedir. Bunu yaparken de paydaşlarının sürece en şeffaf şekilde katkısını sağlayarak tedarik, finans, satış ve operasyon kanallarına etki derecelerine göre ön tedbirler oluşturup, kısa ve orta vadeli hedeflerini hızla uygulamaya geçirmektedir.
Güven, anlayış ve aidiyet ilkeleri etrafında istihdam sağlayan ALPAZ, çalışanlarının her süreçte uyum içerisinde ve hedefe yönelik çalışmasına olanak sağlamaktadır.
Müşterilerine en iyi hizmeti vermek amacıyla ALPAZ’ın benimsediği değerler, müşteri odaklı, sonuç odaklı ve açık fikirli çalışmak, çevre iş sağlığı güvenliği sağlamaktır. Bu değerler doğrultusunda kaliteli ürün, zamanında teslimat ve sürdürülebilir bir ticaret politikası izleyerek, ülke ekonomisine katkı sağlamayı birinci hedeflerinden biri olarak belirlemiştir. Hedefe yönelik üretime devam eden ALPAZ, kalite yönetim belgelendirme standartlarını yerine getirerek, ISO14001:2015, ISO9001: 2015, ISO 45001 :2018 sertifikaları ile etkili ve yeterli kalite sistemi kurmakta ve sürekli olarak geliştirmektedir.
Desteklediği sosyal sorumluluk projeleri sayesinde kazandığı duyarlılığı, güçlü üretim süreçleri ile birleştiren ALPAZ, inandığı yolda sağlam adımlarla ilerlemeye devam etmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları