Üretim İşçisi

  • 21.03.2024
  • 0 - 20
KİMSOY BOYA SAN.VE TİC. A.Ş Üretim İşçisi İş İlanı

İş Tanımı

Tekstil boyaları sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Fabrikası’nda görevlendirilmek üzere "Üretim İşçisi" aramaktayız.

Aranan Nitelikler

-Lise veya MYO mezunu,
-Askerliğini tamamlamış,
-Ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir raporu alabilecek,

 takım arkadaşları aramaktayız.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
KAVRAM KURS MERKEZİ
Ankara - Çankaya
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EKSOY KİMYA SAN. VE TİC. A.Ş

1981’de  tekstil sektörüne  yardımcı  kimyasal  malzemeler sağlama amacıyla  kurulan  Eksoy, Adana’daki  küçük  bir  laboratuvarda başlayan yolculuğunu, şimdi  Türkiye  genelinde   dokuz farklı  laboratuvarı  olan, Pakistan  ve   Hindistan’da  üretim  yapan,   Çin ve Etiyopya’da hizmet sunan bir konuma taşıdı. 1992’de  Güney  Kore’nin  önde  gelen  boya üreticisi  Kisco ile  yapılan   distribütörlük  anlaşması, Eksoy’u  tekstil  boyaları alanında öncü  firmalardan  biri haline getirdi. 

Bu iş birliğinin  meyvesi  olarak,   1997’de Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde Kimsoy Boya Ticaret A.Ş. fabrikasının kurulmasıyla tekstil boyaları  üretimine  başlandı. Bu yatırımların sonucunda, Eksoy Türkiye’nin boya ihracatının büyük bir kısmını tek başına gerçekleştirerek  tekstil  kimyasal  ve  boya sektöründe ülkenin önde gelen kuruluşları arasında yer aldı.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 2600 m² kapalı alan ve  yüksek  donanımlı laboratuvarına ek  olarak, bölge  bayilerinin  de sahip olduğu laboratuvarlarla müşterilere lojistik ve teknik destek sağlanmaktadır. 2014 yılında Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde yüksek teknoloji ile donatılmış AR-GE  Laboratuvarına  taşınılarak,  doktora,  yüksek  lisans,  lisans  ve teknikerlerden oluşan nitelikli personelle hizmet kalitesi artırılmıştır.

Gelecekte,  kaliteli  ve  katma  değerli  ürünler  üreterek  hem  iç hem de dış pazarda rekabet avantajını artırmak, Arge Merkezi’nin Sanayi Bakanlığı  ve  Tübitak  onaylı  projeleri  sayesinde  dışa  bağımlılığı  azaltmak, istihdamı artırmak ve ülke ekonomisine maksimum katkı sağlamak  için çalışmalar devam edecektir.Profesyonel teknik ve  satış  ekibi,  pazar verimliliği artırmak için aktif bir şekilde çalışmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları