Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Geliştirme Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası
  • 7.10.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

Kendi ürünümüz olan MEGA muhasebe, ticari, ERP, web yazılımlarının revizyonu, geliştirilmesi

Aranan Nitelikler

- .NET, MS-SQL ve Raporlama araçları kullanarak - en az 1 yıl - masa üstü uygulama geliştirmiş,- İngilizce dokümanları takip edebilecek bilgiye sahip,- Üniversitelerin Mühendislik veya MYO Bilgisayar vb. bölümlerinden mezun olmuş,- ( Ticari uygulama, ERP, İnternet geliştirme bilgileri tercih nedenidir )İlan Bilgileri

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Konyaaltı, Antalya - Döşemealtı
Dün
Global Lounge St İstanbul Gıda Sanayi ve Tic. A. Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BETA CAĞRİ VE İLETİŞİM HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
BARCELO HOTEL GROUP TÜRKİYE
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Dün
ANADOLU HASTANELERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, Zonguldak - Ereğli
Dün
Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Dün
Çanakkale
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

MEGA İŞ ÇÖZÜMLERİ YAZILIM SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

1984 yılından beri oluşan birikimiyle, yazılım üretimi, pazarlaması, eğitim ve desteği konusunda hizmetlerini sürdüren Mega Yazılım, müşteri taleplerinin değerlendirilmesi doğrultusunda hayata geçirdiği projeler ve işlevsel ürünleri ile sektördeki başarısını devam ettiriyor.

İş Çözümleri Yazılımları üreten, pazarlayan, eğitim destek ve danışmanlığı veren uzman bir yazılım evi olan Mega Yazılım, muhasebe, ticari, sektörel, MIS, MRP, ERP gibi iş yazılımları ve İnternet – web yazılımları konusunda uzman bir firmadır.

Türkiye çapında 200 civarında çözüm evi, bayi, eğitim kurumu gibi dağıtım kanalıyla, müşterilerine yaygın ve yerinde hizmet sunan Mega Yazılım, geniş ürün yelpazesiyle, KOBI - küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelere, ihtiyaçlarına uygun çözümler üretilmekte, gerektiğinde proje bazlı yaklaşımla, firmaya veya sektöre özel çözümler de üretilebilmektedir.

Müşteri odaklılığı ilke edinen Mega, tüm ticari, mevzuata dair ve teknolojik gelişmeler çok yakından takip edilmekte ve ürünlerine en kısa zamanda yansıtmaktadır. Geniş ve değişik sektörlere dağılmış yaygın müşteri profili ile oluşan bilgi birikimi, tekrar tüm kullanıcılara yansıtılarak müşterilerinde verimlilik artışı sağlanmaktadır.

Teknolojiyi kullanan ve teknoloji üretmeye gayret eden kuruluş olma çabasında olan MEGA, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda etkin yazılım evi olma hedefiyle hareket etmektedir.

MEGA YAZILIM, YASAD (Yazılım Sanayicileri Derneği), ve TUBİDER (Türkiye Bilişim Sektörü Derneği) ve BİYESAM (Bilişim ve Yazılım Eser Sahipleri Meslek Birliği) üyesidir.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları